Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

ACTUALITATE: Air Schengen, din 31 martie / ACTUALITATE: România trece la ora de vară, de duminică / 

Breaking News:

Tudorache: Am văzut scrisoarea, au semnat 20 de lideri care vor retragerea lui Dragnea!

După ce la Antena 3 a lăsat să se înțeleagă că scrisoarea anti Dragnea NU este una scrisă cu “cerneală simpatică”, contactat de MEDIAFAX, Daniel Tudorache, preşedintele PSD Sector 1 a declarat:

“Am văzut scrisoarea din PSD. Au semnat peste 20 de lideri. Se cere retragerea lui Dragnea!”
Atenție! De pe vremea lui Vanghelie, primarii de sector NU fac parte din CEx – Bucureștiul este reprezentat de primarul general Firea! Poate de aceea Tudorache are “liber la informații!”
Preşedintele PSD Sector 1, Daniel Tudorache

Primarul Sectorului 1, Daniel Tudorache, a ținut să precizeze:

„Numai preşedinţi de organizaţii au semnat. Sunt multe semnături. La un moment dat, bănuiesc, când va avea cel puţin jumătate din numărul CEX-ului, va fi făcută publică!”

Dar care este “Jocul lui Tudorache”? L-a pus Dragnea să facă anunțul, sau Daniel are propriul joc politic?!? Indiferent de rolul său în bătălia pentru șefia PSD, primarul sectorului 1, Daniel Tudorache, a intrat în arenă! Unde sunt tauri, toreadori și victime colaterale!
SECUNDA consideră cei 20 de lideri îi cer lui Dragnea să dea ordonanța de amnistie! Dacă Guvernul Dăcilă dă OUG, atunci, pentru câteva luni, apele se liniștesc în PSD!

Primarul Tudorache a mai declarat că este nevoie de „o discuţie deschisă” în partid.

„Nu pot să îmi exprim o părere. Eu cred că ar trebui o discuţie deschisă în CEX şi să se spună toate nemulţumirile, dacă sunt, dacă nu sunt, şi să fie ceva constructiv.

Eu nu sunt adeptul scandalului din afara uşilor închise. Dacă e să fie scandal, să fim în interior.

Când ieşim afară, să ieşim cu un punct de vedere, cu o idee, ca într-o familie sunt discuţii, nu poţi să spui că totul e ca în rai.

Sunt discuţii, dar automat trebuie să îţi porţi toate discuţiile, să tranşezi toate problemele în interior, când ieşi afară să ieşim cu o idee şi pe aia să o respecţi conform hotărârii majorităţii”, a declarat, pentru MEDIAFAX, preşedintele PSD Sector 1.

8 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv