Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

POLITICĂ: Nicușor Dan a intrat în cursa internă a USR pentru candidatura la șefia Primăriei Capitalei / JUSTIȚIE: Anchetatorii reconstituie, timp de două zile, crimele din Caracal / Dincă a fost mutat la arestul IPJ Olt / ANM: Vremea se răcește semnificativ / Un val de aer polar străbate țara de miercuri până vineri /

Breaking News:
 

Tudose îl ironizează pe Dragnea: Dom’le, dacă candidez, nu poți să arestezi candidatul la președinție, nu?

Fostul premier PSD Mihai Tudose, care a “migrat” în partidul lui Victor Ponta, ProRomânia,  l-a ironizat pe fostul său șef politic, Liviu Dragnea, spunând că anunțul privind candidatura acestuia la președinție a fost făcut pentru a influența decizia judecătorilor în dosarul “Bombonica”, a cărui sentință definitivă va fi pronunțată pe 27 mai, a doua zi după alegeri.

 

”Dom’le, dacă candidez, nu poți să arestezi candidatul la președinție, nu?” a spus Tudose. Fostul premier a mai lansat ipoteza ca Liviu Dragnea să îl susțină pe Călin Popescu Tăriceanu pentru candidatură și a adăugat că asta va demobiliza PSD la alegeri, ceea ce va conduce la un eșec. ”La urmă spune așa: noi am vrut, a fost bine plasat, a fost foarte prost în ultima zi de campanie, când a făcut boacăna aia că s-a bâlbâit…” a adăugat Tudose.

162 Shares