KIA

Exim Bank

UE

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

KIA

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

ACTUALITATE: Curentul electric se scumpește cu 13% în perioada de vârf 18.00 – 22.00, de la 1 ianuarie / Piața energiei va fi complet liberalizată în 2018 / Inflația a urcat la 3,2 în noiembrie

Breaking News:
 

Tudose şi-a instalat finul în fruntea Prefecturii Judeţului Brăila

Un nou caz de nepotism la nivel înalt atrage atenţia şi îl are în prim plan chiar pe premierul Mihai Tudose.

Acesta a semnat documentul prin care finul său, George Adrian Paladi, a fost numit în fruntea Prefecturii Judeţului Brăila.

Paladi a confirmat faptul că Mihai Tudose este naşul său de cununie, dar susţine că acest lucru nu a influenţat decizia premierului de a-l instala în funcţia de prefect.

Cei doi s-au înrudit în urmă cu 14 ani. Tudose i-a devenit naş de cununie lui Paladi într-un moment în care amândoi activau în cadrul PSD Brăila, actualul premier fiind atunci chiar şeful filialei.

Înainte de a intra în politică, Paladi a condus o societate comercială. Iar înainte de a deveni prefect al municipiului Brăila, Paladi a lucrat în cadrul Oficiului Judeţean pentru Protecţia Consumatorului.

ok
SECUNDATV.RO folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosiri cookie-urilor conform OUG13 2012.