Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

POLITICĂ: Birchall i-a enervat pe baronii PSD și a fost remaniată / Dana Gârbovan este propusă ministru al Justiției / Iulian Iancu este propus vicepremier pentru Economie / Fifor este propus ministru plin la Interne / Șerban Valeca este propus ministru al Educației / Iohannis îi poate respinge / PARLAMENT: Ciolacu a convocat Camera Deputaților în sesiune specială, săptămâna viitoare / ANM: Caniculă și disconfort termic în aproape toată țara, până duminică / 

Breaking News:
 

Turcan: Cazul Kovesi este emblematic pentru ce se va întâmpla în fiecare zi în România

Prim-vicepreşedintele PNL, deputatul Raluca Turcan, acuză că “ceea ce se întâmplă cu Laura Codruţa Kovesi este emblematic pentru ce se va întâmpla în fiecare zi în România”.

Fosta șefă a DNA, revocată la solicitarea ministrului Justiției, Tudorel Toader, a fost citată miercuri seară de Secția de Investigare a Infracţiunilor în justiţie, în calitate de suspect, într-un dosar deschis la solicitarea fugarului Sebastian Ghiță, fost deputat PSD.  

“Ceea ce se întâmplă în seara aceasta cu Laura Codruta Kovesi este emblematic pentru ce se va întâmpla în fiecare zi în România dacă îngenuncherea justiţiei le va reuşi celor din PSD. Toată ţara poate vedea că lupta acerbă pentru controlul justiţiei pe care au declanşat-o, din prima zi a guvernării, nu a urmărit doar albirea dosarelor infractorilor de rang înalt ci şi asmuţirea justiţiei împotriva tuturor celor incomozi. Ar trebui de urgenţă declanşată o investigaţie să afle toată lumea cine face asta. La comanda cui??? În acest moment în România, Liviu Dragnea prin Secţia pentru investigarea infracţiunilor din justiţie, cu sprijinul lui Tudorel Toader, duce o amplă acţiune de poliţie politică. În acest caz nu vorbim de o persoană cu o gravă suspiciune de corupţie. Vorbim de candidatul cel mai bine plasat într-o cursă internaţională pentru a deveni procuror şef european”, a scris Raluca Turcan miercuri seara, pe Facebook.

Asalt pe toate fronturile pentru blocarea numirii fostei șefe a DNA în funcția de Procuror-Șef al Parchetului European:

Tudorel scoate artileria grea: Kovesi, urmărită penal în urma plângerii penale depuse de Ghiță prin avocat!
6 Shares