Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

ACTUALITATE: Air Schengen, din 31 martie / ACTUALITATE: România trece la ora de vară, de duminică / 

Breaking News:

UDMR condamnă tentativa de atac terorist de la Târgu Secuiesc

DIICOT a reuşit să dejoace, marţi, o tentativă de atac terorist la Târgu Secuiesc.

teroristul 2

Un extremist de origine maghiară a fost reţinut, iar oamenii legii susţin că bărbatul intenţiona să detoneze o bombă artizanală la acţiunile organizate cu ocazia Zilei Naţionale a României.

Evident, s-a făcut rapid legătura cu UDMR, dar liderii acestei formaţiuni politice susţin că au toate motivele pentru a condamna tentativa de atac terorist de la Târgu Secuiesc.

“UDMR condamnă actele de violenţă de orice natură şi se delimitează ferm de manifestările extremiste, surse ale relaţiilor tensionate dintre comunităţi. Considerăm că doar convieţuirea paşnică, respectul reciproc şi toleranţa pot călăuzi România pe calea ei spre prosperitate şi spre un viitor construit temeinic de comunităţile care o alcătuiesc”, a declarat Kelemen Hunor, preşedintele UDMR.

Beke Istvan Attila, bărbatul reţinut la Târgu Secuiesc, aparţine unei grupări intitulate “Mişcarea de Tineret 64 de Comitate” şi a fost anchetat şi anul trecut după ce, de 1 decembrie, a acoperit steagurile româneşti din zonă cu drapele negre.

Beke Istvan Attila a şi fost reţinut de procurorii DIICOT pentru 24 de ore.

3 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv