Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Cătălin Cîrstoiu și-a anulat toate ieșirile publice, după ce a fost reclamat la DNA și ANI de Emanuel Ungureanu / JUSTIȚIE: Iohannis a avizat începerea urmăririi penale a lui Petre Roman și Voican Voiculescu în dosarul Mineriadei / ANM: Vreme extrem de caldă până miercuri, apoi temperaturile scad brusc cu până la 15 grade / 

Breaking News:

Un deputat demisionar din PSD s-a răzgândit, convins de Dragnea

După demisia din PSD a cinci deputați săptămâna trecută, Liviu Dragnea, a reușit să convingă un alt deputat, care a părăsit partidul în urmă cu 3 luni, să revină la matcă.

Este vorba despre Constantin Cătălin Zamfira, care plecase din PSD în 14 noiembrie 2018, după CEx-ul în care Gabriela Firea a fost lăsată simplu membru de partid, luându-i-se toate funcțiile: de președinte al PSD Ilfov, președinte interimar al PSD București și vicepreședinte al PSD.

El a rămas atunci deputat neafiliat, la fel ca alți doi deputați PSD care au demisionat atunci – Emanuel-Gabriel Botnariu şi Corina-Alexandra Bogaciu -, care au invocat „modul autocrat în care este condus în ultima vreme partidul”.  

Luni, Zamfira a trimis o adresă la Biroul permanent al Camerei Deputaţilor, în care informează că a revenit în PSD.

Întrebat duminică seara despre plecările masive de parlamentari din PSD, Liviu Dragnea a spus că demisionarii sunt ”acoperiți”.

„Majoritatea parlamentară nu se pierde. Majoritatea parlamentară se verifică la legi şi la moţiuni de cenzură. Se pare că s-au păcălit”, a asigurat el.

Întrebat dacă se aşteaptă ca şi alţi parlamentari să demisioneze din PSD, Dragnea a răspuns: „Nu mă aştept niciodată. Dacă nu mai este niciunul acoperit, nu mai pleacă niciunul. Dacă mai este, mai pleacă”.

68 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv