Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Ciolacu îi transmite din Qatar lui Cîrstoiu: „Să răspundă la toate acuzațiile. Eu nu i-am cerut lămuriri, dânsul trebuie să se explice bucureștenilor” /JUSTIȚIE: Fost director alTermocentralei Rovinari, trimis în judecată pentru luare de mită / ANM: Vreme ploioasă, temperaturile scad brusc cu până la 15 grade / 

Breaking News:

UNPR nu refuză alegerile anticipate

Prezenţi la Palatul Cotroceni, pentru a se consulta cu preşedintele Klaus Iohannis, liderii UNPR au anunţat că vor accepta orice varianta oferită de şeful de stat.

sursa foto: romaniatv.net
sursa foto: romaniatv.net

Iohannis trebuie să desemneze cât mai curând un nou premier, în locul demisionarului Victor Ponta. Astfel, preşedintele i-a chemat la consultări pe liderii partidelor politice pentru a stabili de comun acord cu aceştia numele noului premier.

După ce joi a stat la discuţii cu cei din PSD, PNL, UDMR şi cu minorităţile, Iohannis se consultă vineri cu ALDE, UNPR, dar şi cu reprezentanţi ai societăţii civile.

PNL şi UDMR au anunţat deja că şi-ar dori alegeri anticipate, iar marea surpriză a venit din partea celor de la UNPR.

Conştienţi că preşedintele lor, Gabriel Oprea, se află într-o situaţie extrem de dificilă, fiind bănuit de comiterea mai multor infracţiuni precum abuz în serviciu, cei de la UNPR au anunţat că “i-am transmis şefului statului întreaga disponibilitate în desemnarea noului premier”.

Cei de la UNPR susţin că nu ar spune “nu” unui guvern de tehnocraţi, tot mai cerut de oamenii din stradă, dar nu exclud nici posibilitatea alegerilor anticipate.

“Suntem total de acord şi susţinem alegerile anticipate sau orice formulă pe care preşedintele o va dori după consultări. UNPR, prin parlamentarii săi, susţine stabilitatea României”, a fost mesajul transmis de liderii UNPR.

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv