Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Ciolacu începe să se enerveze pe Cîrstoiu /„Trebuia să facă deja conferinţa de presă ca să explice acuzațiil /JUSTIȚIE: Primarul PNL Chirica de la iași, trimis în judecată de DIICOT / ANM: Vremea începe să se încălzească, dar ploile rămân până la sfârșitul lunii / 

Breaking News:
PSD încearcă să-și mențină de partea sa parlamentarii Minorităților, care i-au votat lui Dragnea Legile Justiției și Codurile penale

UPDATE! Dăncilă se întâlnește cu Pambuccian, liderul Minorităților naționale

UPDATE: Varujan Pambuccian, liderul Grupului Minorităților naționale, a declarat după întâlnirea cu Dăncilă că aceștia sunt ”împărțiți jumătate – jumătate” în privința susținerii guvernului PSD. “Suntem 17 membri, împărțiți la jumătate și vedeți câți sunt. Știu că dă cu virgulă”, a spus el, la insistențele jurnaliștilor. 

Rămasă fără majoritate în Parlament, Viorica Dăncilă – liderul PSD după ce Liviu Dragnea a intrat la pușcărie – se va întâlni, luni, la Palatul Parlamentului cu Grupul Minorităţile naţionale, altele decât UDMR, pentru a le cere, evident cu oferte, susţinerea Guvernului.

Premierul a anunţat că va merge în Parlament cu restructurarea guvernamentală, care nu va avea loc însă în perioada imediat următoare, deoarece legea îi dă un răgaz de 45 de zile, timp în care Dăncilă poate cere președintelui Iohannis să numească interimari în locul miniștrilor ALDE care au demisionat.

“Mâine dimineaţă voi fi în Parlament. Merg la Cameră şi apoi merg la Senat, după care mă întâlnesc cu Grupul minorităţilor naţionale, altele decât UDMR. Şi tot mâine de dimineaţă o să am o discuţie cu preşedintele României. Trebuie să iau o decizie şi pentru asta trebuie să vorbesc cu domnul preşedinte”, a declarat presei, duminică, Viorica Dăncilă. 

Premierul a ameninţat că în cazul în care preşedintele va amâna numirea miniștrilor interimari, se va adresa CCR.

87 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv