KIA Exim Bank UE the GROUP Borsec Samsung Carrefour Deichmann Dedeman Metro Auchan
KIA Best Advertising Cotnari ComputerLand Sony Arctic Dacia Rompetrol Penny Selgros

POLITICĂ: Liberalii au revenit la comisia lui Iordache de modificare a Legilor Justiției / PROTEST: BNS, Cartel Alfa și 42 de grupuri civice și ONG-uri cheamă românii în stradă / Duminică la ora 18.00 i se cere la nivel național demisia lui Dragnea și Tăriceanu / Totodată, pe 12 decembrie va fi un mare miting sindical / 

Breaking News:
 

USR a depus plângere la DNA împotriva lui Liviu Dragnea

Uniunea Salvați România (USR) a depus vineri, la DNA, plângerea penală împotriva lui Liviu Dragnea, după ce anunțaseră acest lucru încă de luni, când Parlamentul a fost convocat de liderul PSD în sesiune extraordinară iar lucrările s-au derulat pe repede înainte, cu nerespectarea procedurilor.

USR a decis să depună plângere penală “pentru a demonstra că Liviu Dragnea și colegii săi din coaliția PSD-ALDE nu sunt deasupra legii și nu pot abuza de instituțiile statului român”.

Plângerea penală împotriva lui Liviu Dragnea a fost depusă de deputatul Ionuţ Moşteanu și de senatoarea Florina Presadă.

“Plângerea penală vizează infracțiunile de abuz în serviciu, fals și uz de fals. Concret, domnul Liviu Dragnea a semnat o decizie și a trimis-o la Monitorul Oficial, decizia de convocare a Camerei Deputaților, luni, fără a avea decizia Biroului permanent al Camerei.

Biroul permanent a trebuit să se întâlnească abia marți, la ora 11,00, însă chiar Liviu Dragnea a lipsit de la această convocare a Biroului permanent, dânsul și ceilalți colegi, așa că ședința nu a avut cvorum și, din punctul nostru de vedere, considerăm acest lucru un abuz în serviciu”, a explicat Ionuț Moșteanu în fața sediului DNA.

De peste 12 zile SECUNDA așteaptă din partea conducerii USR, din partea aleșilor Moșteanu, Presadă etc., un punct de vedere legat de vânzarea ELCEN!
ok
SECUNDATV.RO folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosiri cookie-urilor conform OUG13 2012.