Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Ciolacu începe să se enerveze pe Cîrstoiu /„Trebuia să facă deja conferinţa de presă ca să explice acuzațiil /JUSTIȚIE: Primarul PNL Chirica de la iași, trimis în judecată de DIICOT / ANM: Vremea începe să se încălzească, dar ploile rămân până la sfârșitul lunii / 

Breaking News:

USR l-a găsit pe Ciorbea plecat în concediu fără să-și delege atribuțiile

Mai mulți membri USR au mers miercuri la Avocatul Poporului, victor Ciorbea, ca să-l convingă să sesizeze CCR cu privire la neconstituționalitatea OUG pe Legile Justiției.

Numai că – surpriză! Ciorbea și-a luat concediu. În acest fel, OUG 92/2018 își va produce efectele, deoarece va intra în vigoare mâine.

Iată mesajul celor de la USR:

‘Avocatul Poporului nu se poate ascunde! El este singurul care poate ataca la CCR ordonanța de urgență care modifică legile justiției și blochează activitatea DNA. Am ajuns astăzi la sediul instituției cu o solicitare oficială în acest sens și am aflat că Victor Ciorbea și-a luat concediu. Fix astăzi.

Oare are vreo legătură concediul lui Victor Ciorbea cu faptul că ieri, în Senat, Victor Ciorbea a fost premiat de PSD, la inițiativa lui Șerban Nicolae, Florin Iordache și Eugen Nicolicea, cu o indemnizație și o pensie specială numai bune pentru a acoperi datoriile istorice, de sute de mii și milioane de euro, pe care domnul în discuție le-a strâns la bănci și la bugetul public?”.

26 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv