Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Guvernul a aprobat prelungirea cu încă 3 luni a plafonării tarifelor RCA / 

Breaking News:

USR: PSD și ALDE negociază pe capul lui Tudorel asemeni unei reglări de tip mafiot

USR acuză PSD și ALDE că “negociază pe capul lui Tudorel Toader asemeni unei reglări de conturi de tip mafiot”, după ce parlamentarii acestei coaliții au părăsit plenul Camerei Deputaților la votul pe moțiunea simplă depusă de USR și PNL împotriva ministrului Justiției.

Iată mesajul USR:

“Ce s-a întâmplat astăzi în Parlament este fără precedent. Deputații PSD și ALDE au părăsit sala la votul moțiunii împotriva lui Tudorel Toader și, în consecință, nu s-a asigurat cvorumul necesar. Este o practică împotriva oricăror reguli democratice. Acest lucru ne arată clar că este o negociere între PSD-ALDE pe capul lui Tudorel, asemeni unei reglări de conturi de tip mafiot. Deși nu s-a votat moțiunea, subiectul nu este închis.

Am văzut ieri și astăzi cum cei din PSD l-au smotocit public pe ministrul Justiției nemulțumiți fiind că acesta nu a dat ordonanța de amnistie, ordonanța de modificare a legislației penale, ordonanța de redeschidere a proceselor definitiv soluționate de completurile de 5 judecători de la ICCJ.

După acest cartonaș galben pe care infractorii i l-au arătat lui Toader, va urma o presiune și mai mare de a da ordonanțele în următoarele zile. Dacă nu le va da, va fi revocat. Aceasta este amenințarea condamnatului Dragnea. Suntem într-un moment în care moțiunea inițiată de opoziție este folosită drept instrument de presiune a infractorilor asupra ministrului justiției de a da ordonanțele care l-ar putea scăpa pe liderul PSD de condamnări.

USR susține justiția independentă și va continua lupta împotriva infractorilor. Oamenii ca Tudorel Toader nu mai au ce căuta în fruntea ministerului de Justiție. Dacă Tudorel îi dă ordonanțele lui Dragnea, ne vedem în stradă. Dacă Tudorel va fi demis, ne exprimăm încrederea că președintele Klaus Iohannis va da dovadă de abilitate în privința unei eventuale numiri și că nu va mai face experimente nefericite de genul Vicorica Dăncilă-premier”. 

226 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv