Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

ACTUALITATE: Air Schengen, din 31 martie / ACTUALITATE: România trece la ora de vară, de duminică / 

Breaking News:

Val de critici pe pagina de Facebook a “Discotecarului” Teodorovici

Un val de critici curge miercuri pe pagina de Facebook a “Discotecarului” Eugen Orlando Teodorovici, după ce a declarat că le-a propus ministrilor de finanțe din Uniunea Europeană un proiect de a limita dreptul de a lucra într-o ţară străină.

Așa își începe ministrul PSD al Finanțelor mandatul “la export”: în avans, nemaiașteptând ca România să preia de la 1 ianuarie 2019 președinția Consiliului UE. 

Orlando, propunere șocantă către UE: Limitarea dreptului de a lucra într-o ţară străină

Orlando o-ntoarce ca la Ploiești, după ce a propus limitarea dreptului de a lucra într-o ţară străină

Amintim că tot Orlando a încercat – dar în timpul guvernării Ponta, să taxeze bacșișul.

Redăm câteva dintre cele peste 2.300 de cometarii critice postate pe pagina de Facebook a lui Orlando (cu precizarea că sunt editate):

  • “Atunci cand psd privatiza si taia industria la fier vechi, chiar nu ati gandit ca oamenii vor emigra neavand unde sa lucreze si o sa ramaneti cu pensionarii, aveti de exp. sageti in firme de transport, ferme achizitii de cereale unde sunt expertii evaziunilor si tot voi va dati loviti, sau pe unde a trecut autostrada gata smecherii din gasca voastra au cumparat teren exact pe acel traseu cu mult timp inainte de a incepe lucrarile..”.
  • “Ai arătat ce crede PSD despre Diaspora”
  • “D-le Eugen Teorovici, ai impresia ca noi astia plecati am plecat de bine? Mama ia 450 roni pensie si chiria de la apartament cu 2 camere e 200 de euro. Cu ce bani se intretine ea? Cand 450 roni costa doar reteta pt pastilele de inima? Intretinere, lumina, alte facturi, mancare? Pe mama nici la azil nu o primesc cu pensia asta. Si nu m-a crescut 30 de ani ca sa o duc la azil, macar eu sa ii asigur batranetea daca ea nu a putut din cauza voastra sa imi asigure viitorul! Ce sa fac in Romania? Tu cu cat traiesti pe luna? Ai incercat sa vezi cum e cu salariu minim, fa un exercitiu de imaginatie si vezi daca poti sa iti intretii familia cu banii aia! La bloc in Romania vine intretinerea 500 roni 700 roni iarna (…)”.
  • “Închide contul de fb si du-te in …munti”
  • “Pana in prezent am auzit de la tine doar idei tampinte; iti recomand sa nu le mai impartasesti cu poporul roman care iti cunoaste potentialul. Pe tine nu te doare capul de la cate idei tampite iti trec prin cap?”
  • “Dacă nu aveți bani de un consult psihiatric,facem cumva si strângem.Numai tampenii debitati.Guvern de incompetenți si ticăloși. Te doare la bască de economie,nu mai are cine sa va platesca salariile si pensiile”.
  • “V-ați gândit vreodată să furați mai puțin, să investiți banii publici cu cap, să puneți țara în picioare ca să ademeniți forța de muncă înapoi în țară? Evident asta ar însemna să promovați meritocrația, în loc de slugărnicia oarbă pentru partid!”
  • “Asteptam sa stergi comentariile sau sa iti inchizi pagina. Ca asa se poarta la PSD.”
  • “In locul capului pe umeri ai un bostan! Nu ai ce cauta pe pozitia pe care o ai! Mi-e rusine ca unu’ ca tine reprezinta oameni ca mine! Punct! Incompetent! Ingust la minte! Vasal lui Dragnea!”
  • ” Toți incompetenții au ajuns miniștrii în “măreața” guvernare psd”
  • “In nici un caz nu e o piedica zice el dar fix asta este. Ce inseamna sa pierzi contactul cu realitatea. Oamenii astia au pretentia sa conduca o tara…”
  • “Discoman, da-ti demisia IMEDIAT!”
  • “Stimabile, declaratiile dumneavoastra nu sunt doar inepte, ci si absolut ilegale si contravin tuturor legilor Romane si Europene in ce priveste libertatea indivizilor. Sub aspectele practice, implementarea unor legi limitative ca acelea pe care le propuneti omite realitatea: romanii care muncesc in alte tari ale UE nu doar muncesc in acele tari, ci si traiesc. Asta inseamna ca probabil isi cumpara o casa (pe care nu o pot plati in cinci ani cum ati vrea dumneavoastra). Inseamna ca incep sa studieze (ei sau copii lor). Inseamna ca stabilesc relatii interumane (de care dumneavoastra nu tineti seama). 
    In satul meu, pozitia dumneavoastra se numeste incompetenta crasa. Esuati prapastios in slujba pe care o detineti si va recomand sa gasiti un job potrivit competentelor dumneavoastra.

    Ceea ce este mai grav este ca, insistand cu acest mesaj “de justificare”, de fapt comiteti o atrocitate si mai mare (desi mai subtila). Incercati sa invinovatiti romanii din diaspora pentru esecurile economice ale tarii noastre. 
    Asta nu mai este o chestiune de competenta, ci de decenta. NU aveti decenta.

    Va reamintesc faptul ca anul acesta romanii care muncesc in afara granitelor tarii au injectat in economia Romaniei exact 2.8 MILIARDE de Euro. In ultimii zece ani, 50 de MILIARDE de Euro.

    Nu o sa mai intru in discutia privitoare la somaj: somajul in Romania este fictiv, este o perdea de fum. 
    Va recomand calduros sa coborati in lumea reala a Romaniei, sa intelegeti care sunt de fapt marile probleme ale societatii Romanesti, sa ajutati atat cat puteti din pozitia privilegiata pe care o aveti si sa ganditi mai bine declaratiile publice pe care le faceti”.

  • “Tăiați pensiile speciale, dați salarii mai mari și lumea nu va mai pleca. Luati curentul de la băieții deștepți, nu mai vindeți lemnul, nu mai furați voi, și după aceea vom vedea ce va fi… Era să uit: lucrați voi pe salariul minim pe economie, donați banii și bunurile furate de la stat și țara își va reveni…”

 

86 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv