Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Ciolacu începe să se enerveze pe Cîrstoiu /„Trebuia să facă deja conferinţa de presă ca să explice acuzațiil /JUSTIȚIE: Primarul PNL Chirica de la iași, trimis în judecată de DIICOT / ANM: Vremea începe să se încălzească, dar ploile rămân până la sfârșitul lunii / 

Breaking News:

Victor Ponta: “Iohannis? Mult prea arogant”

Duelul de la distanţă dintre preşedintele Klaus Iohannis şi premierul Victor Ponta a continuat cu “focuri de artilerie” trase din ambele părţi.

guvern, ponta 2

După ce Victor Ponta l-a acuzat pe Iohannis că “în general nu prea ştie despre ce este vorba şi merge la summit-ul de la Bruxelles ca surda la horă”, preşedintele României a afirmat despre premier că “are o atitudine belicoasă prin care speră ca lumea să uite că, de fapt, el are mari probleme cu legea”.

Cum era de aşteptat, Victor Ponta nu i-a rămas dator preşedintelui României. Într-o intervenţie avută la România TV, Ponta a afirmat despre Iohannis că “este mult prea arogant şi are tendinţa să ne trateze ca stăpânul pe iobagi”.

Pe de altă parte, Victor Ponta a recunoscut că va merge marţi la discuţii, la Palatul Cotroceni, şi este dispus să colaboreze cu preşedintele Klaus Iohannis, însă a ţinut să tragă şi un semnal de alarmă.

“Eu sunt dispus la colaborare. O să-i arăt respectul pe care mi-l arată şi el mie. Are des această tendinţă de a ne trata cu aroganţă. Eu nu-i datorez nimic dânsului, nu am de ce să mă duc cu căciula-n mână. Nu sunt deloc belicos. Îl evit pe domnul Iohannis. După ce m-am antrenat cu Băsescu, mi se pare uşor”, a declarat Ponta.

Victor Ponta şi Klaus Iohannis ar urma să discute despre criza refugiaţilor, dar şi despre cazul Gabriel Oprea. Ministrul Afacerilor Interne a intrat în atenţia opiniei publice după ce un tânăr poliţist şi-a pierdut viaţa în momentul în care se afla în coloana oficială a lui Gabriel Oprea. Ministrul a fost acuzat de abuz de funcţie, dar până acum a refuzat să-şi prezinte demisia.

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv