Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Ciolacu începe să se enerveze pe Cîrstoiu /„Trebuia să facă deja conferinţa de presă ca să explice acuzațiil /JUSTIȚIE: Primarul PNL Chirica de la iași, trimis în judecată de DIICOT / ANM: Vremea începe să se încălzească, dar ploile rămân până la sfârșitul lunii / 

Breaking News:

Victor Ponta, la un pas să o bată pe Ana Birchall

Fostul premier Victor Ponta are mai multe dosare penale la activ, iar unul dintre cele mai interesante este cel în care este acuzat că a luat şpagă de Sebastian Ghiţă pentru a-l aduce în ţară pe fostul premier britanic Tony Blair şi a-şi face campanie alături de acesta.

Victor Ponta (in dreapta), Ana Birchall (in stanga) si Tony Blair au petrecut mai multe ore impreuna

Ponta contestă dosarul respectiv şi spune că totul se bazează pe “un aşa-zis martor protejat care ar fi spus că ştie că Ponta l-a adus pe Blair în România pentru că în perioada respectivă eram secretar general pe relaţiile internaţionale”.

Iniţial, fostul premier a luat declaraţia de bună şi “am fost să verific cine era secretar general pe relaţiile internaţionale în perioada respectivă. Am văzut că era Ana Birchall. Am crezut că ea e martorul sub acoperire. Am zis că mă duc şi o omor în bătaie. Cum să zică aşa ceva?”.

În cele din urmă spiritele s-au liniştit, măcar din acest punct de vedere. Ana Birchall a fost audiată ca martor normal, iar Ponta a ajuns la concluzia că “este foarte posibil ca acel martor cu identitate protejată să nici nu existe. Să fie o persoană închipuită de procurori”.

3 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv