Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Ciolacu îi transmite din Qatar lui Cîrstoiu: „Să răspundă la toate acuzațiile. Eu nu i-am cerut lămuriri, dânsul trebuie să se explice bucureștenilor” /JUSTIȚIE: Fost director alTermocentralei Rovinari, trimis în judecată pentru luare de mită / ANM: Vreme ploioasă, temperaturile scad brusc cu până la 15 grade / 

Breaking News:

Victor Ponta lansează un nou atac la PSD și Liviu Dragnea

Victor Ponta îl atacă pe actualul lider al PSD, Liviu Dragnea, că trage sforile să scape de pușcărie, în timp ce promisiunile din programul de guvernare au fost uitate de partidul pe care și el l-a condus, dar l-a părăsit pentru a înființa Pro România.

Iată ce a scris Ponta pe Facebook:

“Euro a depasit pragul de 4,7 ron / nu avem inca Buget pentru anul 2019 / pensiile si salariile au fost inghetate / drepturile profesorilor amanate / licitatiile pe fonduri europene blocate/ pretul la energie este deja cel mai mare din Europa / s-au introdus prin “Ordonanta disperarii” data in 30 Secembrie inca 6 taxe noi care deja afecteaza grav companiile si bancile cu capital romanesc!

Dar banii dati de la Buget pentru Partidele politice s-au platit in luna Ianuarie! Acestea sunt masuri social democrate? Asa era scris in Programul de Guvernare cu care am cerut votul oamenilor in 2016?

Intre timp singura preocupare a Puterii in 2019 este sa dea o Ordonanta de Urgenta ca sa ajute o singura persoana condamnata la Completul de 5 judecatori”.

270 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv