Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Guvernul a aprobat prelungirea cu încă 3 luni a plafonării tarifelor RCA / 

Breaking News:
Autorul scandaloasei Ordonanțe 13 a ajuns la gesturi inimaginabile, sub ochii aprobatori ai condamnatului penal Liviu Dragnea

VIDEO. Iordache, gest obscen adresat de la tribuna Parlamentului opoziției: ”Vrem să fim independenți de Comisia Europeană!”

Vicepreședintele PSD al Camerei Deputaților, Florin Iordache, a făcut miercuri un gest obscen către opoziție, de la tribuna Parlamentului, sub ochii aprobatori ai condamnatului penal Liviu Dragnea.

sursă foto: G4Media

„De ce vreți în continuare ca DNA-ul, în loc să respecte legea, să pună presiune pe judecători? Ce vreți mai mult, când jumătate din procurorii și judecătorii din România au avut dosare instrumentate de DNA? Noi vrem normalitate, o direcție specializată care să arate monstruozitatea sistemului. Vom merge mai departe cu toată opoziția pe care a arătat-o Comisie Europeană! Vrem să fim independenți, vrem să decidem potrivit Constituției, nu potrivit presiunii pe care o pun unii sau alții! Vrem să fim independenți de Comisia Europeană!”, a spus Florin Iordache la microfon, apoi le-a arătat degetul mijlociu de la ambele mâini deputaților PNL și USR.

Colegii lui din PSD și ALDE l-au aplaudat furtunos pentru această sfidare 

Autor al scandaloasei OUG 13 și președinte al Comisiei speciale de modificare a Legilor Justiției și a Codurilor penale, pentru care Parlamentul European a adoptat marți cu un vot covârșitor o rezoluție împotriva României, este disperat.

Mai ales după ce Comisia Europeană a cerut imperativ stoparea imediată a aplicării Legilor Justiției modificate de majoritatea parlamentară PAS+ALDE, cu sprijinul UDMR, Iordache face gafă după gafă.

Mai întâi, el a transmis marți seară un comunicat de presă în care beștelește, pur și simplu, Comisia Europeană.

 Acum, în plenul Camerei Deputaților, Iordache și-a dat din nou în petec. vă invităm să urmăriți imaginile:

Întrebat ulterior de jurnaliști de ce a făcut gesturile obsecene, Iordache i-a orbit în față: ”Vi s-a părut. E un punct de vedere. Cu mâinile ridicate, care e problema?”.

La insistențele jurnaliștilor, el s-a răstit la ei: “E un gest normal, v-am spus!”.

Iordache beștelește CE după Raportul MCV: Niște experți necunoscuți dau indicații României
Raportul MCV: Comisia Europeană cere suspendarea imediată a aplicării Legilor Justiției și OUG ulterioare
220 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv