Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

ACTUALITATE: Air Schengen, din 31 martie / ACTUALITATE: România trece la ora de vară, de duminică / 

Breaking News:

Viorica Dăncilă, gafă în debutul ședinței Guvernului: “Reducem democrația… reducem birocrația”

Premierul Viorica Dăncilă a declarat joi, în debutul ședinței Guvernului, că reduce “democrația”, în loc de “birocrația”, astfel că a ajuns din nou ținta ironiilor jurnaliștilor, dar și a adversarilor politici.

 
Dăncilă s-a referit la proiectul privind modificarea legislației achizițiilor publice: “Prin acest proiect putem spune, pe scurt, că reducem democrația … reducem birocrația și reducem termenele”.
 
Mai grav este însă faptul că Viorica Dăncilă a citit de pe laptop, cu dicție, iar televiziunile de știri au transmis în direct declarația, astfel încât a putut fi auzită de o țară întreagă.
 
“Cred că este foarte important acest lucru și acest lucru este așteptat de foarte mulți români”, a citit ea în continuare, impasibilă.
 
Însă după numai câteva moemente a făcut o nouă gafă, citind oraș “universal” în loc de “universitar”.
 
Dăncilă s-a corectat din nou și a citit mai departe: “Avem apoi orașul medical universal… universitar Complex Carol Davila, care se va construi în zona de nord a Capitalei, lângă aeroportul Henri Coandă”.
 
În urmă cu câteva zile, premierul Viorica Dăncilă a făcut o nouă gafă, în timpul unei conferințe de presă la Bacău, când, întrebată cum suportă să fie ”ciuca bătăilor în țară”, a răspuns ”Nu este ușor. Faceți un exercițiu de imagine” (în loc de ”exercițiu de imaginație”).
199 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv