Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Ciolacu începe să se enerveze pe Cîrstoiu /„Trebuia să facă deja conferinţa de presă ca să explice acuzațiil /JUSTIȚIE: Primarul PNL Chirica de la iași, trimis în judecată de DIICOT / ANM: Vremea începe să se încălzească, dar ploile rămân până la sfârșitul lunii / 

Breaking News:

Vlad Voiculescu, atac dur la Dragnea: “A dat pe trei poze mişcate cu şăfu la americani cam cât costă o secţie de arşi”

Liviu Dragnea, preşedintele Partidului Social Democrat, şi premierul Sorin Grindeanu au participat la evenimentele organizate cu ocazia învestirii lui Donald Trump ca preşedinte al SUA.

Vlad Voiculescu, ministrul Sănătății

S-a spus că participarea la eveniment costa între 100.000 şi un milion de dolari, ulterior apărând informaţii conform cărora Dragnea şi Grindeanu au plătit, împreună, un milion de dolari pentru a sta la masă cu preşedintele SUA.

Au apărut şi semne de întrebare în legătură cu sursa de finanţare a acestei acţiuni, iar Vlad Voiculescu, fostul ministru al Sănătăţii, l-a atacat în termeni duri pe preşedintele PSD.

“Este aberant să dai un milion de dolari pe trei poze mişcate cu şăfu’ la americani. Cam atât ar costa o secţie de arşi cu tot ce trebuie (fără barocameră). Plus drumu’, oboseala şi stresu’ cu ăla micu de trebuia să îi facă poză şi nu era atent. Plus că a lăsat ţărişoara pe mâna ăstora mici… P.S. poate îl întreabă cineva totuşi cine a plătit…”, a scris Vlad Voiculescu pe Facebook.

4 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv