Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

POLITICĂ: Biroul permanent al Camerei Deputaților se întrunește luni / Opoziția cere convocarea unei sesiuni parlamentare extraordinare / Motivul: înființarea a două comisii de anchetă / Prima pentru abuzurile Jandarmeriei și a doua pentru pesta porcină / JUSTIȚIE: 250 de plângeri penale împotriva jandarmilor violenți la protestul din 10 august / Alți peste 200 de răniți au fost audiați de procurori /  

Breaking News:
 

40 de adolescenți din Iași au ajuns la spital după ce au mâncat șaorma din același restaurant

Nu mai puțin de 40 de adolescenți din Iași au ajuns miercuri, într-un interval de câteva ore, la Spitalul de Boli Infecțioase din municipiu.

Toți pacienții au prezentat aceleași simptome, diaree și vărsături, și au fost internați de urgență, unitatea spitalicească fiind în acest moment ocupată la un nivel apropiat de cel maxim posibil.

Diagnosticul provizoriu este toxiinfecție alimentară. Din fericire, medicii susțin că toate cele 40 de cazuri nu sunt grave și există posibilitatea toți pacienții să se externeze în maxim 2-3 zile.

Însă marea problemă este că toți au reclamat același lucru. Faptul că au început să se simtă rău după ce au mâncat șaorma de la același restaurant de tip fast-food.

Au fost alertați deja specialiștii de la Direcția de Sănătate Publică Iași pentru a efectua un control la restaurantul respectiv.