KIA Exim Bank UE the GROUP Borsec Samsung Carrefour Deichmann Dedeman Metro Auchan
KIA Best Advertising Cotnari ComputerLand Sony Arctic Dacia Rompetrol Penny Selgros

POLITICĂ: Iohannis spune că “nu mă tem absolut deloc de suspendare” / “Nu există stat paralel, ci câteva persoane care vor să acapareze puterea și se victimizează” / Iohannis, despre ultimul dosar al lui Dragnea: “Este clar că trebuie să demisioneze” / Iohannis: “Nici nu trebuia să ajungă acolo, nu face bine acest tip de circ”

Breaking News:
 

84,5 milioane lei pentru închiderea minelor Petrila, Paroșeni și Uricani

Guvernul a aprobat joi, printr-o hotărâre, acordarea unui ajutor de stat în valoare de 84,554 milioane lei, pentru anul 2017, în scopul facilitării închiderii minelor de cărbune Petrila, Paroșeni și Uricani, din Valea Jiului.   

Fondurile sunt acordate integral de la bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Energiei.

Pentru produsul huilă energetică livrat de unitățile intrate în proces de închidere definitivă, ajutorul de stat în valoare de 44,6 milioane lei va fi acordat sub formă de grant direct, iar pentru unitățile intrate în proces de închidere definitivă va fi acordată suma de 39,9 milioane lei.

Ministerul Energiei va monitoriza nivelul de acordare a ajutorului de stat, astfel încât prețul cărbunelui livrat de unitățile producătoare de cărbune, care beneficiază de ajutor, să nu fie mai mic decât prețul cărbunelui de o calitate similară provenit din terțe state. 

Ajutorul de stat a fost notificat de autoritățile române și autorizat de Comisia Europeană.

ok
SECUNDATV.RO folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosiri cookie-urilor conform OUG13 2012.