Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

BUCUREȘTI: CGMB a respins propunerea Gabrielei Firea de decontare a carburanților / BRUXELLES: Iohannis consideră “îngrijorătoare” OUG 92 / “A fost sesizat Avocatul Poporului, aștept evoluțiile viitoare” /JUSTIȚIE: Șeful statului are rezerve în numirea Adinei Florea șefă la DNA / „Are aviz negativ de la CSM” / “Am solicitat să verifice legalitatea acestei propuneri”

 

Breaking News:
 

A dispărut fata din Oradea care și-a înjunghiat bunica

Zilele trecute, un incident deosebit de grav s-a petrecut în municipiul Oradea.

O fată de numai 13 ani și-a înjunghiat bunica de 65 de ani de mai multe ori în spate. Bătrâna a ajuns de urgență la spital, în stare gravă, dar stabilă.

Poliția a demarat o anchetă pentru a stabili motivul care a împins-o pe copilă să recurgă la un asemenea gest. Au apărut informații conform cărora fata și-ar fi înjunghiat bunica pentru că i-a refuzat posibilitatea de a intra pe diferite site-uri de socializare.

Între timp, însă, reprezentanții Inspectoratului General al Poliției Române anunță că fata de 13 ani a dispărut de la domiciliu și a fost dată în urmărire națională.

Adolescenta se numește Abigail Bordaș, are aproximativ 1,60 m înălțime, 53 kg., faţă ovală, ochi căprui, păr șaten închis, de lungime medie, rasă în partea stângă, constituție slabă, nu are semne particulare.

Cei care pot oferi detalii despre dispariția ei sunt rugați să anunțe la cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la numărul unic de urgență 112.

Conform apropiaților, fata este afectată de câțiva ani de faptul că părinții ei au divorțat și au plecat la muncă în străinătate, lăsând-o pe mâna bunicii.

Din acest motiv, fata a încercat în mai multe rânduri să fugă de la domiciliu și a fost descoperită de fiecare dată pe raza municipiului Oradea.