Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

JUSTIȚIE: Comisia Europeană îi transmite Adinei Florea că nu are nicio competență să îl ancheteze pe Timmermans / POLITICĂ: Ciorbea: În 2 luni și 2 săptămâni mi se încheie mandatul  / 

Breaking News:
 

A fost prins principalul suspect în cazul uciderii profesorului universitar din Baia Mare

Reprezentanții Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureș au anunțat, marți seara, că au decis reținerea principalului suspect în cazul uciderii profesorului universitar Liviu Gavrilescu.

Liviu Gavrilescu (sursa foto axanews.ro)

Liviu Gavrilescu avea 66 de ani și era profesor universitar la Universitatea de Nord din Baia Mare. Marți dimineața, profesorul a fost găsit în propriul apartament, într-o baltă de sânge.

Oamenii legii au fost alertați de vecinii care au auzit zgomote groaznice. Ulterior s-a stabilit că Gavrilescu a fost ucis și că principalul suspect este chiar fiul său.

Gavrilescu junior are 37 de ani și a fost prins în localitatea Apa, din județul Satu Mare. După ce a fost audiat, s-a stabilit reținerea lui, bărbatul urmând a fi internat la o clinică de specialitate pentru a se stabili dacă avea sau nu discernământ în momentul în care s-a produs crima.

Conform anchetatorilor, Liviu Gavrilescu și fiul său, care trăiau împreună, au fost implicați marți dimineața într-un conflict spontan. Apoi, fiul și-ar fi lovit tatăl în cap cu un obiect contondent și i-ar fi tăiat gâtul.

Gavrilescu junior a absolvit două Facultăți din Baia Mare, Informatică și Științe Economice, dar în ultimii ani a fost afectat de probleme psihice grave, de aceea a rămas sub supravegherea celui căreia i-a luat viața. Conform anchetatorilor, Gavrilescu junior suferă de schizofrenie paranoidă.