Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

JUSTIȚIE: Toader și Carmen Dan sunt audiați în Comisia LIBE a Parlamentului European / Eurodeputații critică OUG privind contestarea în anulare / ACTUALITATE:  Iohannis merge la Iași cu o zi înainte de sărbătorirea a 160 de ani de la Unirea Principatelor RomâneSĂNĂTATE: Numărul deceselor din cauza gripei a ajuns la 29 

Breaking News:
 

Accident de rafting în Defileul Jiului. O persoană a murit

Un grav accident de rafting s-a produs vineri după-amiază în Defileul Jiului.

sursa foto romaniatv.net

Două ambarcațiuni de câte nouă persoane au participat la acțiunea respectivă, iar la un moment dat una dintre bărci s-a răsturnat.

Opt dintre persoanele aflate în barcă au reușit să se salveze, însă una dintre ele a rămas sub apă. Autoritățile locale au intervenit cu un echipaj de pompieri de la Detașamentul Târgu Jiu și cu unul de la Garda de Intervenție Bumbești Jiu, dar și cu o ambulanță de la Serviciul de Ambulanță Județean Gorj.

Din păcate, persoana rămasă sub apă a fost scoasă la suprafață fără suflare, iar salvatorii nu au mai reușit să o resusciteze. Din primele informații reiese că persoana care și-a pierdut viața era chiar instructorul de rafting care avea 42 de ani.