Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

JUSTIȚIE: CCR a amânat pentru 20 mai verdictul pe completurile de 3 / ÎCCJ a fixat termen pentru dosarul lui Dragnea exact în acea dată / POLITICĂ: Iohannis a semnat decretul de pensionare a lui Lazăr / 

Breaking News:
 

Am ajuns la mâna englezilor. Forțele britanice ne asigură poliția aeriană

Mihai Fifor, ministrul Apărării, a afirmat, vineri, că a dat ordin ca toate avioanele MIG să fie oprite la sol, după teribilul accident produs săptămâna trecută la Baza aeriană Borcea.

Un pilot de 36 de ani și-a pierdut viața, după ce avionul MIG pe care îl pilota în cadrul unui show aviatic s-a prăbușit.

Fifor susține că, în astfel de momente, era normal să dea ordin ca toate aparatele MIG să fie oprite la sol până la noi ordine.

Situația este însă una complicată pentru că Armata Română se baza exclusiv pe avioanele MIG pentru acțiunile de poliție aeriană. În acest moment, România este la mâna englezilor, forțele britanice urmând să ne asigure practic paza cu forțele comasate la Baza aeriană de la Mihail Kogălniceanu.

Vorbim despre patru avioane Typhoon și o echipă totală de 160 de militari, fiind pentru a doua oară în ultimul an când forțe britanice au fost comasate în România pentru a asigura flancul de est al NATO.

0 Shares