Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

EXTERNE: Șoferul unui taxi a pătruns într-un grup de fani mexicani prezenți la Moscova pentru a urmări Campionatul Mondial de fotbal/ Nouă persoane au fost rănite, una dintre victime fiind în stare gravă/ Șoferul a fost reținut

Breaking News:
 

Armata Română face achiziţii de peste 200 de milioane de lei fără TVA

Bazându-se pe faptul că din acest an ar trebui să primească 2% din PIB, deci mai mulţi bani, Armata Română a lansat două licitaţii prin care pune la bătaie peste 200 de milioane de lei fără TVA.

tun

120 de milioane de lei, plus TVA-ul aferent, sunt puse la bătaie pentru cumpărarea a 24.000 de proiectile explozive de 100 mm cu încărcătură completă pentru tunurile şi tancurile din dotare.

Conform resboiu.ro, astfel de proiectile sunt folosite de tunurile antitanc şi de tancurile forţelor terestre.

O altă licitaţie, de 82,5 milioane de lei, fără TVA, prevede achiziţionarea a 30.000 de proiectile explozive de două tipuri diferite. 25.000 de bucăţi cu lovitură de 120 mm şi bombă explozivă şi 5.000 de bucăţi cu lovitură de 152 mm şi încărcătură completă variabilă pentru tunul obuzier model 1985.

Termenul limită pentru depunerea cererilor de participare este 16 februarie.

ok
SECUNDATV.RO folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosiri cookie-urilor conform OUG13 2012.