KIA Exim Bank UE the GROUP Borsec Samsung Carrefour Deichmann Dedeman Metro Auchan
KIA Best Advertising Cotnari ComputerLand Sony Arctic Dacia Rompetrol Penny Selgros

POLITICĂ: Liberalii au revenit la comisia lui Iordache de modificare a Legilor Justiției / PROTEST: BNS, Cartel Alfa și 42 de grupuri civice și ONG-uri cheamă românii în stradă / Duminică la ora 18.00 i se cere la nivel național demisia lui Dragnea și Tăriceanu / Totodată, pe 12 decembrie va fi un mare miting sindical / 

Breaking News:
 

Armata Română face achiziţii de peste 200 de milioane de lei fără TVA

Bazându-se pe faptul că din acest an ar trebui să primească 2% din PIB, deci mai mulţi bani, Armata Română a lansat două licitaţii prin care pune la bătaie peste 200 de milioane de lei fără TVA.

tun

120 de milioane de lei, plus TVA-ul aferent, sunt puse la bătaie pentru cumpărarea a 24.000 de proiectile explozive de 100 mm cu încărcătură completă pentru tunurile şi tancurile din dotare.

Conform resboiu.ro, astfel de proiectile sunt folosite de tunurile antitanc şi de tancurile forţelor terestre.

O altă licitaţie, de 82,5 milioane de lei, fără TVA, prevede achiziţionarea a 30.000 de proiectile explozive de două tipuri diferite. 25.000 de bucăţi cu lovitură de 120 mm şi bombă explozivă şi 5.000 de bucăţi cu lovitură de 152 mm şi încărcătură completă variabilă pentru tunul obuzier model 1985.

Termenul limită pentru depunerea cererilor de participare este 16 februarie.

ok
SECUNDATV.RO folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosiri cookie-urilor conform OUG13 2012.