Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

BRUXELLES: Negocierile între PE și Consiliul UE pentru desemnarea lui Kovesi procuror european se reiau pe 27 martie / POLITICĂ: Dăncilă pregătește o nouă remaniere 

Breaking News:
 

Avocat din Iași, trimis în judecată pentru că a distrus mai multe sicrie dintr-o firmă de pompe funebre

Un caz mai rar întâlnit s-a înregistrat zilele trecute în Iași, unde un avocat din Baroul Iași a fost trimis în judecată pentru că a distrus mai multe sicrie dintr-o firmă de pompe funebre.

Oficial, Leonard Călin și soția acestuia, Lucia Călin, sunt acuzați de comiterea infracțiunilor de amenințare, vătămare corporală, distrugere și furt.

Asta pentru că cei doi sunt implicați de mai mult timp cu reprezentanții unei firme de pompe funebre care și-au deschis afacerea într-un spațiu închiriat de la părinții Luciei Călin.

Soții Călin reclamă faptul că firma activează ilegală în încăperea respectivă și că vor să-și recapete spațiul pe motiv că reprezentanții firmei au acumulat datorii de peste 50.000 de lei la plata chiriei.

În schimb, cei de la firma de pompe funebre susțin că mai au contract pe câțiva ani și îi acuză pe soții Călin că le-au produs daune însemnate prin distrugere și chiar că i-ar fi agresat pe muncitorii tocmiți să înlocuiască ușile ridicate de soții Călin.

De partea cealaltă, avocatul Leonard Călin, care anunță că a depus și el plângere împotriva procurorului pentru represiune nedreaptă, susține că acuzațiile sunt false ‘atâta timp cât furtul nu are cum să existe. Nu s-a făcut o expertiză care să demonstreze că obiectele din firmă au fost deteriorate, iar pentru ușă nu au cum să mă acuze atâta timp cât ea aparține proprietarului clădirii, adică soției mele’.