Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

BRUXELLES: Încep negocierile între PE și Consiliul UE pentru şefia Parchetului European. Kovesi, favorită / POLITICĂ: Iohannis: “Sunt aproape hotărât să convoc un referendum” / Băsescu: N-aș risca pe chestiuni de justiție, CCR îți dă în cap cu cărticica (Constituția)” / JUSTIȚIE: Carmen Dan: Toade documentele din dosarul “10 august” au fost desecretizate / 

Breaking News:
 

Cel puțin trei bebeluși din 10 se nasc în afara căsătoriei

Reprezentanții Oficiului European de Statistică Eurostat au dat publicității, luni, un raport extrem de interesant despre situația bebelușilor născuți în afara căsătoriei.

Au fost luate în calcul cifrele din 2016, când în întreaga Uniune Europeană au avut loc peste 5,1 milioane de nașteri.

Cifrele sunt alarmante și arată că în toate cele 28 de state ale Uniunii Europene a crescut semnificativ numărul bebelușilor născuți în afara căsătoriilor, respectiv cei născuți din părinți care nu sunt căsătoriți legal.

Creșterile sunt semnificative în Cipru, Malta și Italia, și mai puțin semnificative în țări precum Danemarca, Finlanda și Suedia.

În România, 31,3% dintre bebelușii născuți în 2016 au fost născuți în afara căsătoriei. Stăm relativ bine la acest capitol în condițiile în care sunt pe locul șapte de la coadă. 

Doar în Grecia, Croația, Cipru, Polonia, Lituania și Italia s-au născut mai puțini bebeluși în afara căsătoriei. În schimb, cifrele au explodat în țări precum Franța, 59,7% bebeluși născuți în afara căsătoriei, Bulgaria și Slovenia, ambele cu 58,6%.