KIA

Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

KIA

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

ÎCCJ: Ultimul termen de judecată în dosarul lui Dragnea / Liderul PSD a venit flancat de jandarmi / El va fi audiat de judecători / Urmează pronunțarea sentinței la instanța de fond / CSM: Kovesi și adjunctul său Iacob sunt audiați la Secția pentru procurori / Inspecția Judiciară a cerut acest lucru

Breaking News:
 

Cinci răniți în urma unui accident produs în București

Un grav accident de circulație s-a produs, duminică seara, în zona Băneasa din București.

sursa foto romaniatv.net

Accidentul s-a produs la intersecția străzilor Șoseaua Gheorghe I. Sisești cu Strada Oaspeților. Un șofer nu s-a asigurat când a ieșit de pe o stradă laterală, iar autoturismul pe care îl conducea a fost lovit în plin de o altă mașină care circula regulamentar.

Cinci persoane au fost implicate în accident, iar patru dintre victime au rămas încarcerate. Autoritățile locale au intervenit cu șase ambulanțe SMURD, două echipaje de descarcerare și un echipaj de la Detașamentul Special de Salvatori.

Două victime, ambele femei, au fost transportate la Spitalul de Urgență Floreasca, iar alte două victime, un bărbat și o femeie, au fost transportate la Spitalul Elias.

Trei dintre cele patru victime erau în comă în momentul în care au ajuns la spital.

ok
SECUNDATV.RO folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosiri cookie-urilor conform OUG13 2012.