Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

JUSTIȚIE: Iohannis anunță că este “obligat” să promulge una dintre Legile Justiției modificată de Parlament / Este vorba despre Legea 304 privind organizarea judecătorească / GUVERN: UNu a fost emisă OUG privind amnistia și grațierea / 

Breaking News:
 

Circulație blocată pe Autostrada Soarelui. S-a răsturnat o cisternă cu kerosen

Reprezentanții Inspectoratului General al Poliției Române anunță că, miercuri după-amiaza, circulația este blocată pe Autostrada Soarelui.

foto: Jean-Mihai Pâlșu

Circulația a fost blocată după ce kilometrul 79, pe sensul de mers spre Capitală, s-a răsturnat o cisternă plină cu kerosen. Din fericire nu au existat victime, dar există pericol de explozie și incendiu, astfel că autoritățile au luat toate măsurile necesare pentru a evita o tragedie.

Mai este nevoie de timp pentru a se îndepărta pericolul, respectiv efectele acestui accident, în condițiile în care s-au semnalat scurgeri de carburant.

Șoferii care vin dinspre litoral sunt dirijați de la kilometrul 105 prin Drajna, pe DN 3A, până la localitatea Lehliu, unde pot reintra pe autostradă.

De asemenea, șoferii care merg dinspre București spre Constanța la kilometrul 64 sunt dirijați prin Lehliu pe DN 3A, până în Drajna, de unde pot reintra pe autostradă.