Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

EXTERNE: Șoferul unui taxi a pătruns într-un grup de fani mexicani prezenți la Moscova pentru a urmări Campionatul Mondial de fotbal/ Nouă persoane au fost rănite, una dintre victime fiind în stare gravă/ Șoferul a fost reținut

Breaking News:
 

Copil de 11 ani, găsit spânzurat într-un Centru de Plasament

Un incident deosebit de grav s-a petrecut zilele trecute la un Centru de Plasament din localitatea Zăgujeni, judeţul Caraş-Severin.

sursa foto expressdebanat.ro

Un copil de numai 11 ani, de la Centrul de Plasament “Casa Noastră”, a fost găsit spânzurat de tocul unei uşi. Din primele informaţii rezultă că băiatul s-a spânzurat cu şireturile de la propriile încălţări.

Angajaţii instituţiei au sunat de urgenţă la 112, iar medicii au ajuns rapid la faţa locului, dar nu au mai reuşit să-l resusciteze pe adolescent.

Poliţiştii au demarat o anchetă despre acest caz învăluit în mister. Prima variantă este că băiatul şi-a pus capăt zilelor din cauza agresiunii la care era supus de colegi sau de cadrele instituţiei.

Însă poliţiştii nu exclud şi alte variante. Conform expressdebanat.ro, victima se născuse în Reşiţa, dar a fost dată rapid spre adopţie.

ok
SECUNDATV.RO folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosiri cookie-urilor conform OUG13 2012.