Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

JUSTIȚIE: Adina Florea își retrage candidatura de la șefia Secției speciale, după ce NU a fost validată / POLITICĂ: Iohannis susține că o nouă lege a pensiilor ar fi utilă / ”Asumarea răspunderii pe buget este constituțională” / POLITICĂ: Guvernul Orban își asumă săptămâna viitoare răspunderea ”cel puțin pe Legile Justiției” / 

Breaking News:
 

Copil de 11 ani, lovit pe trecerea de pietoni în București. Șoferul, aproape să fie linșat de martori

Un grav accident de circulație s-a produs miercuri dimineața pe Strada Sisești din București.

sursa foto romaniatv.net

Un copil de 11 ani a fost lovit pe trecerea de pietoni. Copilul se afla pe o bicicletă. El a încercat să traverseze strada pe bicicleta, deși în asemenea cazuri ar fi trebuit să coboare de pe bicicletă și să se asigure în momentul traversării.

Surprins, șoferul unui taxi nu l-a observat pe micuț și l-a lovit în plin. Bărbatul a coborât din mașină și a vrut să vadă în ce stare se află copilul.

În acel moment, mai mulți martori au început să-l înjure și au sărit să-l bată. Disperat, șoferul taxiului s-a urcat în mașină și a fugit de la locul accidentului, însă nu înainte de a suna la numărul unic de urgență 112 și să anunțe întreaga grozăvie.

Ulterior, șoferul a revenit la locul accidentului, însă nu înainte de a se asigura că și poliția a ajuns la fața locului și îl va proteja de martori.

Copilul a fost transportat la spital în stare stabilă.

5 Shares