Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

POLITICĂ: Viorica Dăncilă a făcut o nouă gafă: predicțiile USR sunt pentru ea “predilecții” / ANM: Vremea se răcește semnificativ în toată țara / EXTERNE: Guvernul May a adoptat cu greu proiectul de acord cu UE pentru Brexit / Documentul trebuie să treacă însă de parlament / Mai mulți miniștri au demisionat

Breaking News:
 

Copil în stare gravă, după ce a băut dezinfectantul uitat în minibarul unui hotel de 4 stele

Un incident incredibil s-a petrecut de Ziua Naţională a României în celebra staţiune Balvanyos.

sursa foto ziarelive.ro

Mama unui bebeluş se pregătea să-i prepare acestuia lapte praf şi a folosit o sticlă de apă de 0,5 litri din minibarul hotelului de 4 stele în care erau cazaţi.

Imediat după ce a consumat substanţa respectivă, bebeluşul a început să plângă şi să vomite. Părinţii s-au alertat şi au sunat la 112.

Micuţul a ajuns în stare gravă la spitalul din Sfântu Gheorghe, iar în funcţie de evoluţia stării sale de sănătate ar putea fi transferat la un spital din Bucureşti.

Părinţii micuţului au depus plângeri la Protecţia Consumatorului şi la Poliţie, iar anchetele au scos la iveală un lucru incredibil.

În sticla respectivă nu era apă, ci un dezinfectant folosit de cameriste la curăţarea geamurilor. Una dintre cameriste a uitat recipientul respectiv în minibar.

Conform anchetatorilor, “s-a stabilit că în unitatea respectivă se folosea o substanţă chimică pentru curăţarea geamurilor care era achiziţionată în recipiente de 10 litri, pentru ca ulterior să fie transferată în recipiente de 0,5 litri pentru a uşura munca personalului responsabil cu curăţenia. Astfel, camerista, care avea misiunea de a alimenta minibarul a încurcat recipientele şi în loc să lase unul în care se găsea apă, a lăsat un recipient care conţinea substanţa chimică pentru curăţenie, care este incoloră şi poate fi confundată uşor cu apa. Se fac cercetări în continuare în acest caz”.

Protecţia Consumatorului a amendat conducerea hotelului cu 20.000 de lei, iar poliţiştii au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.