Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

JUSTIȚIE: Toader și Carmen Dan sunt audiați în Comisia LIBE a Parlamentului European / Eurodeputații critică OUG privind contestarea în anulare / ACTUALITATE:  Iohannis merge la Iași cu o zi înainte de sărbătorirea a 160 de ani de la Unirea Principatelor RomâneSĂNĂTATE: Numărul deceselor din cauza gripei a ajuns la 29 

Breaking News:
 

Doi bucureșteni, arestați preventiv după ce au sechestrat un indian care în cele din urmă a murit

Magistrații de la Tribunalul București au decis arestarea preventivă, pentru 30 de zile, a inculpaților S. C. S. și M. G. A.

sursa foto romaniatv.net

Primul este acuzat de comiterea infracțiunilor de tâlhărie și lipsire de libertate urmată de moartea victimei. Al doilea este acuzat de comiterea infracțiunilor de tâlhărie și lipsire de libertate în mod ilegal.

Cei doi au ajuns în atenția procurorilor de la Parchetul de pe lângă Tribunalul București după ce s-a stabilit că au sechestrat un tânăr indian, în vârstă de 23 de ani. Acesta, pentru a scăpa de atacatori, a vrut să sară din balconul apartamentului în care era reținut într-un alt balcon.

Indianul a căzut însă de la o înălțime de 14 metri și a suferit răni grave care, în cele din urmă, i-au adus decesul.

Anchetatorii au stabilit că S. C. S. și M. G. A. l-au deposedat pe S. A. S. de 50 de lei și mai multe carduri bancare. S. C. S. a ieșit din apartament, pentru a face mai multe cumpărături cu unul dintre cardurile lui S. A. S.

Profitând că a rămas cu un singur atacator, indianul a încercat să scape de acesta. S-a baricadat în balcon, de unde a vrut să sară într-un alt balcon, dar a căzut în gol.