Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

EXTERNE: Șoferul unui taxi a pătruns într-un grup de fani mexicani prezenți la Moscova pentru a urmări Campionatul Mondial de fotbal/ Nouă persoane au fost rănite, una dintre victime fiind în stare gravă/ Șoferul a fost reținut

Breaking News:
 

Două femei din Argeş, găsite moarte în zăpadă. 13 persoane şi-au pierdut viaţa în ultimele zile

Gerul necruţător care s-a abătut asupra României în ultimele zile continuă să facă victime, 13 persoane pierzându-şi viaţa din cauza frigului.

foto: Pâlșu Jean-Mihai
foto: Pâlșu Jean-Mihai

Ultimele victime ale gerului sunt două femei, de 85 şi, respectiv, 83 de ani, ambele din Argeş. Conform romaniatv.net, una dintre victime ar fi murit după ce a ieşit afară pentru a-şi stinge hainele care i-ar fi luat foc în momentul în care dorea să introducă mai multe lemne în sobă.

Un bărbat din Feteşti a murit chiar în piaţa din centrul localităţii. Bărbatul avea probleme cu inima, iar frigul necruţător i-a pus capac.

Un alt bărbat, din Vaslui, a murit după ce a căzut în zăpadă. Vecinii au alertat forţele de ordine, dar ambulanţa a ajuns cu întârziere din cauza troienelor de zăpadă, iar medicii nu au mai putut decât să constate decesul.

ok
SECUNDATV.RO folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosiri cookie-urilor conform OUG13 2012.