KIA Exim Bank UE the GROUP Borsec Samsung Carrefour Deichmann Dedeman Metro Auchan
KIA Best Advertising Cotnari ComputerLand Sony Arctic Dacia Rompetrol Penny Selgros

POLITICĂ: Iohannis spune că “nu mă tem absolut deloc de suspendare” / “Nu există stat paralel, ci câteva persoane care vor să acapareze puterea și se victimizează” / Iohannis, despre ultimul dosar al lui Dragnea: “Este clar că trebuie să demisioneze” / Iohannis: “Nici nu trebuia să ajungă acolo, nu face bine acest tip de circ”

Breaking News:
 

Două femei din Argeş, găsite moarte în zăpadă. 13 persoane şi-au pierdut viaţa în ultimele zile

Gerul necruţător care s-a abătut asupra României în ultimele zile continuă să facă victime, 13 persoane pierzându-şi viaţa din cauza frigului.

foto: Pâlșu Jean-Mihai
foto: Pâlșu Jean-Mihai

Ultimele victime ale gerului sunt două femei, de 85 şi, respectiv, 83 de ani, ambele din Argeş. Conform romaniatv.net, una dintre victime ar fi murit după ce a ieşit afară pentru a-şi stinge hainele care i-ar fi luat foc în momentul în care dorea să introducă mai multe lemne în sobă.

Un bărbat din Feteşti a murit chiar în piaţa din centrul localităţii. Bărbatul avea probleme cu inima, iar frigul necruţător i-a pus capac.

Un alt bărbat, din Vaslui, a murit după ce a căzut în zăpadă. Vecinii au alertat forţele de ordine, dar ambulanţa a ajuns cu întârziere din cauza troienelor de zăpadă, iar medicii nu au mai putut decât să constate decesul.

ok
SECUNDATV.RO folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosiri cookie-urilor conform OUG13 2012.