KIA

Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

KIA

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

ACTUALITATE: Avertizare meteo de fenomene extreme/ Avem precipitații abundente și frig pătrunzător cel puțin până marți/ 

Breaking News:
 

Elevă de clasa a XI-a, bătută la intrarea în liceu

Un incident deosebit de grav s-a petrecut, vineri, la intrarea în incinta Colegiului Naţional Alexandru Ioan Cuza din municipiul Alexandria, judeţul Teleorman.

sursa foto explozivnews24.ro

În timpul pauzei mari, mai mulţi elevi au ieşit pentru a merge la magazinele din zonă şi a-şi cumpăra de mâncare. În acel moment, victima a fost agresată cel mai probabil de o colegă de la o altă clasă.

Fata de clasa a XI-a a fost lovită de mai multe ori cu pumnii, pusă la pământ, apucată de păr şi târâtă pe jos. Din păcate, conform explozivnews24.ro, nimeni nu a intervenit să oprească acest conflict.

Asta deşi victima era însoţită de mai mulţi colegi, fete şi băieţi, şi în zonă se mai afla un grup de oameni. 

Sursa amintită precizează că după ce i-a aplicat corecţia, agresoarea a plecat ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat. O femeie a sunat la 112, iar la faţa locului şi-a făcut apariţia un echipaj alcătuit din trei poliţişti.

Însă până la momentul respectiv şi victima dispăruse de teamă.

ok
SECUNDATV.RO folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosiri cookie-urilor conform OUG13 2012.