PENALI: Dan Voiculescu și Camelia Voiculescu au scăpat de închisoare în dosarul “Șantajul”/ Sorin Alexandrescu, fostul șef al Antena TV Group, a primit 4 ani și 6 luni de închisoare pentru că l-a șantajat pe Ioan Bendei, șeful RCS-RDS/ DECIZIE: Ilie Carabulea a fost condamnat la 5 ani de închisoare în dosarul ASF-Carpatica/ Dan Rușanu și Laura Chițoiu au fost achitați/

Breaking News:
 

IGSU dislocă șenilate și autofreze către județele amenințate de ninsori și viscol

Inspectoratul General pentru Situații de Urgență (IGSU) dislocă autospeciale de tractare, transport personal sau victime, șenilate, autocamioane de intervenție și autofreze de zăpadă multifuncționale către județele Brăila, Buzău, Călărași, Ialomița și Constanța.

senilata, zapada

Decizia a fost luată în urma avertizării Cod Portocaliu emisă de ANM pentru perioada marți, ora 21.00, miercuri seară.

“Inspectoratul General pentru Situații de Urgență a ordonat unităților subordonate pregătirea și constituirea unor grupări de sprijin care să intervină în județele posibil a fi afectate. În componența echipajelor operative se află și paramedici, personal care va acționa în sprijinul colegilor lor la misiunile de acordare a primului ajutor calificat”, precizează IGSU.

Grupări de sprijin formate din autospeciale de tractare și autospeciale cu capacitate de trecere mărită (șenilată/UTV) vor fi dislocate de la Inspectoratele pentru Situații de Urgență Galați, Dolj, Hunedoara, Sibiu, Mureș și Timiș către zonele de competență ale Inspectoratelor pentru Situații de Urgență Brăila, Călărași, Buzău și Ialomița.

Totodată, pentru executarea optimă a misiunilor specifice, ISU Constanța va operaționaliza toate autospecialele de transport personal și victime multiple (ATPVM) aflate în componența parcului auto.

“Pentru evitarea situațiilor extreme ce pot pune în pericol viața și sănătatea celor implicați — victime și salvatori deopotrivă, facem apel la persoanele aflate în zonele vizate de avertizările meteorologice să respecte indicațiile personalului ce acționează pentru limitarea efectelor acestor fenomene periculoase”, a transmis IGSU.

ok
SECUNDATV.RO folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosiri cookie-urilor conform OUG13 2012.