KIA

Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

KIA

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

PENALI: Alina Bica a obținut încă din ianuarie statut de refugiat politic în Costa Rica / Carnetul este valabil timp de 1 an

Breaking News:
 

IGSU dislocă șenilate și autofreze către județele amenințate de ninsori și viscol

Inspectoratul General pentru Situații de Urgență (IGSU) dislocă autospeciale de tractare, transport personal sau victime, șenilate, autocamioane de intervenție și autofreze de zăpadă multifuncționale către județele Brăila, Buzău, Călărași, Ialomița și Constanța.

senilata, zapada

Decizia a fost luată în urma avertizării Cod Portocaliu emisă de ANM pentru perioada marți, ora 21.00, miercuri seară.

“Inspectoratul General pentru Situații de Urgență a ordonat unităților subordonate pregătirea și constituirea unor grupări de sprijin care să intervină în județele posibil a fi afectate. În componența echipajelor operative se află și paramedici, personal care va acționa în sprijinul colegilor lor la misiunile de acordare a primului ajutor calificat”, precizează IGSU.

Grupări de sprijin formate din autospeciale de tractare și autospeciale cu capacitate de trecere mărită (șenilată/UTV) vor fi dislocate de la Inspectoratele pentru Situații de Urgență Galați, Dolj, Hunedoara, Sibiu, Mureș și Timiș către zonele de competență ale Inspectoratelor pentru Situații de Urgență Brăila, Călărași, Buzău și Ialomița.

Totodată, pentru executarea optimă a misiunilor specifice, ISU Constanța va operaționaliza toate autospecialele de transport personal și victime multiple (ATPVM) aflate în componența parcului auto.

“Pentru evitarea situațiilor extreme ce pot pune în pericol viața și sănătatea celor implicați — victime și salvatori deopotrivă, facem apel la persoanele aflate în zonele vizate de avertizările meteorologice să respecte indicațiile personalului ce acționează pentru limitarea efectelor acestor fenomene periculoase”, a transmis IGSU.

ok
SECUNDATV.RO folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosiri cookie-urilor conform OUG13 2012.