KIA Exim Bank UE the GROUP Borsec Samsung Carrefour Deichmann Dedeman Metro Auchan
KIA Best Advertising Cotnari ComputerLand Sony Arctic Dacia Rompetrol Penny Selgros

POLITICĂ: Iohannis spune că “nu mă tem absolut deloc de suspendare” / “Nu există stat paralel, ci câteva persoane care vor să acapareze puterea și se victimizează” / Iohannis, despre ultimul dosar al lui Dragnea: “Este clar că trebuie să demisioneze” / Iohannis: “Nici nu trebuia să ajungă acolo, nu face bine acest tip de circ”

Breaking News:
 

Incendiu la o vilă din centrul Capitalei

A fost alertă maximă, sâmbătă dimineaţa, în celebrul cartier Primăverii din Bucureşti.

sursa foto romaniatv.net

Oamenii din zonă s-au panicat şi au sunat de urgenţă la 112, după ce un incendiu a izbucnit la primul etaj al unei vile situate pe Strada Locotenent Iuliu Tretat.

Din fericire nu au existat victime, dar incendiul a fost lichidat cu dificultate din cauza degajărilor mari de fum. Pentru a stopa definitiv focul, pompierii au fost obligaţi să restricţioneze traficul din zonă.

Urmează să se stabilească de la ce a pornit incendiul. Locuitorii din zonă s-au panicat de teamă ca focul să nu se extindă şi la alte case. S-au înregistrat pagube importante.

ok
SECUNDATV.RO folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosiri cookie-urilor conform OUG13 2012.