KIA

Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

KIA

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

POLITICĂ: Dragnea convoacă Parlamentul în sesiune extraordinară/ Vrem ca pe 29 ianuarie să avem votul de învestitură a noului Cabinet / GUVERN: Premierul interimar Mihai Fifor l-a demis pe șeful Poliției Române, Bogdan Despescu / În locul lui l-a împuternicit 6 luni pe șeful DGA, Cătălin Ioniță

Breaking News:
 

Incendiu la Tulcea! 13 dintre cele 27 de autobuze care asigurau transportul în comun s-au făcut scrum

Incident incredibil petrecut în noaptea de joi spre vineri la Tulcea.

sursa foto romaniatv.net

Un incendiu violent a izbucnit la garajul în care autoritățile locale țineau autobuzele cu care se efectua serviciul de transport în comun.

Paznicul garajului a observat incendiul în jurul orei 03.30 și a sunat de urgență la numărul unic 112. Pompierii au intervenit cu opt autospeciale de stingere și 80 de oameni.

Incendiul a fost lichidat cu greu, nu înainte de a distruge toate autobuzele care se aflau la momentul respectiv în garaj.

Conform șefului instituției care asigură transportul în comun, au fost distruse toate autobuzele aflate la momentul respectiv în garaj.

Este vorba despre jumătate din cele 26 de autobuze pe care compania le avea la dispoziție. Unul dintre autobuze era la București, pentru reparații, iar în garaj se aflau 13 dintre cele 26 de autobuze rămase, toate cele care urmau să intre pe circuit în cursul dimineții.

Pagubele sunt uriașe în condițiile în care un autobuz costă cam 500.000 de lei. Astfel, Primăria s-ar putea vedea nevoită să închirieze autobuze din alte județe pentru a continua să funcționeze la potențial maxim.

Polițiștii și pompierii au demarat o anchetă pentru a stabili ce s-a întâmplat cu exactitate, nefiind exclus ca incendiul să fi fost pus în mod voit.

ok
SECUNDATV.RO folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosiri cookie-urilor conform OUG13 2012.