Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

POLITICĂ: Biroul permanent al Camerei Deputaților se întrunește luni / Opoziția cere convocarea unei sesiuni parlamentare extraordinare / Motivul: înființarea a două comisii de anchetă / Prima pentru abuzurile Jandarmeriei și a doua pentru pesta porcină / JUSTIȚIE: 250 de plângeri penale împotriva jandarmilor violenți la protestul din 10 august / Alți peste 200 de răniți au fost audiați de procurori /  

Breaking News:
 

Negocierile de la Ministerul Sănătății, pe viață și pe moarte la propriu

Luni după-amiaza, la sediul Ministerului Sănătății au avut loc negocieri între o echipă condusă de ministrul Sorina Pintea și o echipă de sindicaliști.

sursa foto napocafm.ro

 

 

Sindicaliștii solicită acordarea de urgență a unor sporuri, în condițiile în care medicii au de suferit din cauza modificărilor legislative efectuate pe Codul Fiscal.

În timpul discuțiilor, unui membru al Confederației Sindicale Meridian i s-a făcut rău. Bărbatul era cunoscut cu probleme cardiace și a intrat în stop cardio-respirator.

I s-a acordat primul ajutor chiar la fața locului, de către o echipă alcătuită din Cristian Grasu, secretar de stat, Tiberiu Brădățan, subsecretar de stat și Gheorghe Chiș, președintele Federației Ambulanța.

Ulterior, victima a fost preluată de un echipaj medical și transportată de urgență la spital, unde rămâne în stare stabilă, dar gravă.