Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

EDUCAȚIE: Dezastru la Bacalaureatul olimpicilor / Numai 75,6% dintre ei au promovat / Un singur candidat a obținut media 10 / ACTUALITATE: Ilie Năstase s-a ales cu două dosare penal / Fostul tenismen a fost prins băut la volan / Apoi a condus fără permis scuterul

 

Breaking News:
 

Negocierile de la Ministerul Sănătății, pe viață și pe moarte la propriu

Luni după-amiaza, la sediul Ministerului Sănătății au avut loc negocieri între o echipă condusă de ministrul Sorina Pintea și o echipă de sindicaliști.

sursa foto napocafm.ro

 

 

Sindicaliștii solicită acordarea de urgență a unor sporuri, în condițiile în care medicii au de suferit din cauza modificărilor legislative efectuate pe Codul Fiscal.

În timpul discuțiilor, unui membru al Confederației Sindicale Meridian i s-a făcut rău. Bărbatul era cunoscut cu probleme cardiace și a intrat în stop cardio-respirator.

I s-a acordat primul ajutor chiar la fața locului, de către o echipă alcătuită din Cristian Grasu, secretar de stat, Tiberiu Brădățan, subsecretar de stat și Gheorghe Chiș, președintele Federației Ambulanța.

Ulterior, victima a fost preluată de un echipaj medical și transportată de urgență la spital, unde rămâne în stare stabilă, dar gravă.

ok
SECUNDATV.RO folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosiri cookie-urilor conform OUG13 2012.