Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

JUSTIȚIE: Adina Florea își retrage candidatura de la șefia Secției speciale, după ce NU a fost validată / POLITICĂ: Iohannis susține că o nouă lege a pensiilor ar fi utilă / ”Asumarea răspunderii pe buget este constituțională” / POLITICĂ: Guvernul Orban își asumă săptămâna viitoare răspunderea ”cel puțin pe Legile Justiției” / 

Breaking News:
 

O adolescentă din Dâmbovița a murit după ce a căzut de pe un stâlp de înaltă tensiune

Un incident incredibil s-a petrecut în noaptea de marți spre miercuri în comuna Hulubești din județul Dâmbovița.

O adolescentă de numai 14 ani a murit după ce a căzut de pe un stâlp de înaltă tensiune. Ce căuta ea pe acel stâlp și de ce era acolo la ora 03.30 dimineața nu se știe cu exactitate.

Conform incomod-media.ro, fata și-a așteptat mama să vină de la muncă, iar apoi i-a solicitat acesteia să o lase afară să se mai joace cu alți copii din localitate.

La un moment dat, însă, tânăra s-a urcat, nu se știe cu ce scop, pe un stâlp de înaltă tensiune. S-a dezechilibrat și a căzut în gol de la o înălțime de circa șapte metri.

Deși mama ei a sunat de urgență la numărul unic 112, tânăra nu a mai putut fi salvată. Polițiștii au demarat o anchetă și au deschis dosar pentru moarte suspectă.

6 Shares