KIA

Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

KIA

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

POLITICĂ: Dragnea convoacă Parlamentul în sesiune extraordinară/ Vrem ca pe 29 ianuarie să avem votul de învestitură a noului Cabinet / GUVERN: Premierul interimar Mihai Fifor l-a demis pe șeful Poliției Române, Bogdan Despescu / În locul lui l-a împuternicit 6 luni pe șeful DGA, Cătălin Ioniță

Breaking News:
 

O bombă de aviație de 4 kilograme, descoperită pe plaja de la Eforie Sud

Incident spectaculos petrecut, luni după-amiaza, pe litoralul mării Negre.

Unul dintre numeroșii turiști prezenți la plajă în stațiunea Eforie Sud a sunat la 112 și a reclamat că în zona respectivă se află o bombă.

Inițial s-a crezut că este o alarmă falsă, dar specialiștii ISU ajunși la fața locului și-au dat seama că turistul nu glumea. Marea învolburată a adus la țărm o bombă de aviație de circa patru kilograme.

Au fost chemați pirotehniști care au avut nevoie de mai mult de o oră pentru a analiza bomba și a o ridica în siguranță. Ei au precizat că este vorba despre un proiectil de tip incendiar.

Reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dobrogea au anunțat că proiectilul va fi transportat într-un depozit al ISU, urmând să fie detonat în condiții de securitate maximă.

ok
SECUNDATV.RO folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosiri cookie-urilor conform OUG13 2012.