Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

JUSTIȚIE: Toader și Carmen Dan sunt audiați în Comisia LIBE a Parlamentului European / Eurodeputații critică OUG privind contestarea în anulare / ACTUALITATE:  Iohannis merge la Iași cu o zi înainte de sărbătorirea a 160 de ani de la Unirea Principatelor RomâneSĂNĂTATE: Numărul deceselor din cauza gripei a ajuns la 29 

Breaking News:
 

O pensionară din Harghita riscă să ajungă după gratii. Și-a bătut soțul cu tigaia în cap

Un caz de violență domestică mai rar întâlnit s-a produs, zilele trecute, în Odorheiu Secuiesc, județul Harghita.

 

O pensionară în vârstă de 66 de ani riscă să ajungă după gratii, după ce și-a lovit de mai multe ori soțul cu o tigaie în cap.

Femeia i-a produs bărbatului în vârstă de 64 de ani o plagă zdrobită temporală stânga.

Ineditul situației i-a luat prin surprindere și pe polițiștii de la Inspectoratul de Poliție Județean Harghita. Gheorghe Filip, purtătorul de cuvânt al IPJ Harghita, a precizat că “noi am intervenit la fața locului pentru un scandal în familie, dar am constatat că, de fapt, agresorul este femeia și nu bărbatul. Majoritatea cazurilor de violență în familie îi au ca autori pe soți. Sunt însă și astfel de situații, rare, în care soțiile nu sunt cele agresate ci devin agresori”.

Victima a primit îngrijiri medicale pe loc și a refuzat să fie transportată la spital sau să depună plângere, astfel că procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Odorheiu Secuiesc vor decide dacă se impune sau nu încarcerarea femeii.