Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

POLITICĂ: Biroul permanent al Camerei Deputaților se întrunește luni / Opoziția cere convocarea unei sesiuni parlamentare extraordinare / Motivul: înființarea a două comisii de anchetă / Prima pentru abuzurile Jandarmeriei și a doua pentru pesta porcină / JUSTIȚIE: 250 de plângeri penale împotriva jandarmilor violenți la protestul din 10 august / Alți peste 200 de răniți au fost audiați de procurori /  

Breaking News:
 

O pensionară din Harghita riscă să ajungă după gratii. Și-a bătut soțul cu tigaia în cap

Un caz de violență domestică mai rar întâlnit s-a produs, zilele trecute, în Odorheiu Secuiesc, județul Harghita.

 

O pensionară în vârstă de 66 de ani riscă să ajungă după gratii, după ce și-a lovit de mai multe ori soțul cu o tigaie în cap.

Femeia i-a produs bărbatului în vârstă de 64 de ani o plagă zdrobită temporală stânga.

Ineditul situației i-a luat prin surprindere și pe polițiștii de la Inspectoratul de Poliție Județean Harghita. Gheorghe Filip, purtătorul de cuvânt al IPJ Harghita, a precizat că “noi am intervenit la fața locului pentru un scandal în familie, dar am constatat că, de fapt, agresorul este femeia și nu bărbatul. Majoritatea cazurilor de violență în familie îi au ca autori pe soți. Sunt însă și astfel de situații, rare, în care soțiile nu sunt cele agresate ci devin agresori”.

Victima a primit îngrijiri medicale pe loc și a refuzat să fie transportată la spital sau să depună plângere, astfel că procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Odorheiu Secuiesc vor decide dacă se impune sau nu încarcerarea femeii.