Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

BRUXELLES: Negocierile între PE și Consiliul UE pentru desemnarea lui Kovesi procuror european se reiau pe 27 martie / POLITICĂ: Dăncilă pregătește o nouă remaniere 

Breaking News:
 

O șoferiță de 88 de ani a produs un accident în Vaslui. Victima are 89 de ani

Un grav accident de circulație s-a produs, luni, pe Drumul Județean care străbate localitatea Blândești din județul Vaslui.

sursa foto vremeanoua.ro

Până aici nimic senzațional. Însă, după o anchetă care a durat aproape 48 de ore, polițiștii au descoperit, cu uimire, că accidentul a fost produs de o șoferiță de 88 de ani din comuna Sulița, județul Vaslui.

Culmea, femeia se pare că nu și-a dat seama ce s-a întâmplat și și-a continuat cu seninătate drumul, iar acum riscă să fie pusă sub acuzare și pentru comiterea infracțiunii de fugă de la locul accidentului.

Un alt lucru incredibil este faptul că victima este și mai în vârstă, fiind vorba, conform vremeanoua.ro, de un bărbat de 89 de ani care a încercat să traverseze strada prin loc nepermis.

Polițiștii au deschis ancheta și au ajuns la șoferiță după ce victima a fost transportată la spital, iar medicii au precizat, cu fermitate, că rănile nu puteau fi provocate decât prin comiterea unui accident de circulație.

Din primele informații reiese că șoferița a acroșat victima din lateral când aceasta încerca să traverseze strada. Rămâne de stabilit dacă femeia va fi trimisă în judecată pentru comiterea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și fugă de la locul accidentului.