Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

JUSTIȚIE: Patru șefi ai Jandarmeriei și un secretar de stat în MAI, suspecți în dosarul violențelor de la Mitingul Diasporei (surse) / POLITICĂ: Zi decisivă pentru viitorul politic al lui Dragnea / Jumătate dintre baronii PSD vor să-l mazilească

 

Breaking News:
 

OFICIAL! Trei zile de doliu naţional, după moartea Regelui Mihai I

Marţi, în Elveţia, a încetat din viaţă cel care a fost Regele Mihai I al României.

Regele Mihai avea 96 de ani, iar de aproximativ un an şi jumătate se retrăsese din viaţa publică, din cauza problemelor de sănătate care l-au măcinat.

Trupul neînsufleţit urmează să fie adus în ţară pe 13 decembrie, iar înmormântarea va avea loc pe 16 decembrie, la Curtea de Argeş.

Miercuri, guvernul Tudose a decretat trei zile de doliu naţional, 14-16 decembrie, perioadă în care în România se vor desfăşura funeraliile Regelui Mihai.

În cele trei zile, instituţiile naţionale, autorităţile publice centrale şi locale, partidele politice, sindicatele, Poliţiile de Frontieră şi echipajele navale au obligaţia de a arbora în bernă drapelul României.

În plus, posturile naţionale de radio şi de televiziune şi instituţiile culturale trebuie să-şi adapteze programul, iar manifestările culturale, artistice şi sportive vor fi amânate.