KIA

Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

KIA

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

DNA: Arhiepiscopul Tomisului, Teodosie, este urmărit penal într-un nou dosar / SENAT: Înfiinţarea Băncii de Dezvoltare a României – S.A. a fost adoptată / Camera Deputaților va da votul final

Breaking News:
 

Ploi și vijelii în vestul țării, caniculă în rest. Cod Portocaliu în două județe

Canicula continuă și sâmbătă, cu excepția a 15 județe din vest, nord și centru – unde încep ploile și vijeliile – și pe litoral, dar și aici temperaturile nu scad sub 30 de grade Celsius.

În rest, avem Cod Galben de caniculă, iar în județele Mehedinți și Dolj, Cod Portocaliu.

 COD PORTOCALIU: 12 august, orele 9.00 – 18.00

În cursul zilei de sâmbătă (12 august) valul de căldură va persista în zonele joase de relief din sudul, centrul și estul teritoriului, unde pe arii extinse indicele temperatură-umezeală (ITU) va atinge și depăși pragul critic de 80 de unităţi.

În județele Mehedinți și Dolj disconfortul termic va fi deosebit de accentuat și se vor înregistra frecvent temperaturi maxime de 38…39 de grade.  

 COD GALBEN: 12 august, orele 9.00 – 18.00  

În Muntenia, nordul și estul Olteniei, sudul Banatului și în cea mai mare parte a Moldovei și Transilvaniei, disconfortul termice se va menține ridicat, iar temperaturile maxime vor fi cuprinse între 35 și 37 de grade.

Meteorologii anunță că de duminică vremea se mai răcorește.

ok
SECUNDATV.RO folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosiri cookie-urilor conform OUG13 2012.