KIA

Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

KIA

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

ÎCCJ: Ultimul termen de judecată în dosarul lui Dragnea / Liderul PSD a venit flancat de jandarmi / El va fi audiat de judecători / Urmează pronunțarea sentinței la instanța de fond / CSM: Kovesi și adjunctul său Iacob sunt audiați la Secția pentru procurori / Inspecția Judiciară a cerut acest lucru

Breaking News:
 

Poliţiştii au confiscat cărţi contrafăcute în valoare de peste 50.000 de lei

Poliţiştii constănţeni au ridicat, joi, 5.040 de cărţi pentru copii contrafăcute, în valoare de peste 50.400 de lei, dintr-un container în Portul Constanţa Sud Agigea.

Acţiunea, pusă la cale de poliţiştii Serviciului de Poliţie Transporturi Maritime, împreună cu poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă, a constat în verificarea, în Portul Constanţa Sud Agigea, a unui container sosit din China, având ca destinatar o societate comercială din Bucureşti.

În urma controlului containerului, poliţiştii au descoperit 5.040 de cărţi de colorat pentru copii, susceptibile a fi contrafăcute.

Bunurile, în valoare de aproximativ 50.400 de lei, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

În cauză, s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punere în circulaţie de mărfuri contrafăcute.

Cercetările continuă, pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale.

ok
SECUNDATV.RO folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosiri cookie-urilor conform OUG13 2012.