KIA

Exim Bank

UE

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

KIA

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

POLITICĂ: Iordache susține că amendamentele la Codurile penale nu depășesc cadrul Directivei europene / JURIDIC: DNA avertizează că modificările vor avea un efect devastator asupra anchetelor penale / KOVESI: Dacă modificările Codurilor intră în vigoare, DNA se desfiinţează

Breaking News:
 

Poliţiştii au confiscat cărţi contrafăcute în valoare de peste 50.000 de lei

Poliţiştii constănţeni au ridicat, joi, 5.040 de cărţi pentru copii contrafăcute, în valoare de peste 50.400 de lei, dintr-un container în Portul Constanţa Sud Agigea.

Acţiunea, pusă la cale de poliţiştii Serviciului de Poliţie Transporturi Maritime, împreună cu poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă, a constat în verificarea, în Portul Constanţa Sud Agigea, a unui container sosit din China, având ca destinatar o societate comercială din Bucureşti.

În urma controlului containerului, poliţiştii au descoperit 5.040 de cărţi de colorat pentru copii, susceptibile a fi contrafăcute.

Bunurile, în valoare de aproximativ 50.400 de lei, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

În cauză, s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punere în circulaţie de mărfuri contrafăcute.

Cercetările continuă, pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale.

ok
SECUNDATV.RO folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosiri cookie-urilor conform OUG13 2012.