KIA

Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

KIA

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

POLITICĂ: Dragnea convoacă Parlamentul în sesiune extraordinară/ Vrem ca pe 29 ianuarie să avem votul de învestitură a noului Cabinet / GUVERN: Premierul interimar Mihai Fifor l-a demis pe șeful Poliției Române, Bogdan Despescu / În locul lui l-a împuternicit 6 luni pe șeful DGA, Cătălin Ioniță

Breaking News:
 

Polițiștii au confiscat jucării contrafăcute în valoare de 83.000 de lei

Poliţiştii Serviciului de Poliţie Transporturi Maritime au ridicat, vineri, aproape 800 de jucării contrafăcute, în valoare de 83.000 de lei, dintr-un container în Portul Constanţa Sud Agigea.

Acțiunea, la care au participat și reprezentanți ai Biroului Vamal de Frontieră Constanţa Sud, a avut în prim plan un container sosit din China, având ca destinatar o societate comercială din București.

În urma controlului containerului, poliţiştii au descoperit 768 de jucării (mașinuțe cu radiocomandă), susceptibile a fi contrafăcute.

Bunurile, în valoare de 83.000 de lei, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

În cauză, s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punere în circulație de mărfuri contrafăcute.

Cercetările continuă, pentru stabilirea întregii activități infracționale.

ok
SECUNDATV.RO folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosiri cookie-urilor conform OUG13 2012.