Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

JUSTIȚIE: Toader și Carmen Dan sunt audiați în Comisia LIBE a Parlamentului European / Eurodeputații critică OUG privind contestarea în anulare / ACTUALITATE:  Iohannis merge la Iași cu o zi înainte de sărbătorirea a 160 de ani de la Unirea Principatelor RomâneSĂNĂTATE: Numărul deceselor din cauza gripei a ajuns la 29 

Breaking News:
 

Preotul din Arad care s-a împușcat în cap nu avea permis de port-armă și a folosit o pușcă furată de la un diplomat italian

Telenovela preotului care a murit împușcat în cap în Arad se apropie de final.

Ancheta a scos la iveală detalii uluitoare despre întreaga poveste. Bărbatul de 54 de ani a murit după ce s-a împușcat accidental în cap pe malul unei pescării situate între Tăgădău și Comănești și deținute chiar de familia sa.

Conform apropiaților, preotul vroia să îndepărteze prin împușcare mai multe vidre care îi afectau afacerea. S-a pus la pândă cu pușca respectivă și a sfârșit prin a se împușca în cap.

Uluitor este faptul că preotul nu avea permis de port-armă, deci pușca era deținută în mod ilegal, dar mai ales faptul că pușca fusese furată de la consulul Italiei la Arad în vara anului trecut.

Informația a fost confirmată de polițiștii care au precizat că nu pot oferi mai multe detalii pe motiv că o anchetă este încă în desfășurare.

Se pare însă că preotul a cumpărat pușca de la cei care au furat-o de la consul. Spărgătorii au șterpelit, pe lângă arma în sine, și bani, ceasuri și bijuterii.