Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

JUSTIȚIE: OUG pe Legile Justiției nu se aplică retroactiv / Decizia a fost decisă în unanimitate de secția pentru procurori a CSM  

Breaking News:
 

Preotul din Arad care s-a împușcat în cap nu avea permis de port-armă și a folosit o pușcă furată de la un diplomat italian

Telenovela preotului care a murit împușcat în cap în Arad se apropie de final.

Ancheta a scos la iveală detalii uluitoare despre întreaga poveste. Bărbatul de 54 de ani a murit după ce s-a împușcat accidental în cap pe malul unei pescării situate între Tăgădău și Comănești și deținute chiar de familia sa.

Conform apropiaților, preotul vroia să îndepărteze prin împușcare mai multe vidre care îi afectau afacerea. S-a pus la pândă cu pușca respectivă și a sfârșit prin a se împușca în cap.

Uluitor este faptul că preotul nu avea permis de port-armă, deci pușca era deținută în mod ilegal, dar mai ales faptul că pușca fusese furată de la consulul Italiei la Arad în vara anului trecut.

Informația a fost confirmată de polițiștii care au precizat că nu pot oferi mai multe detalii pe motiv că o anchetă este încă în desfășurare.

Se pare însă că preotul a cumpărat pușca de la cei care au furat-o de la consul. Spărgătorii au șterpelit, pe lângă arma în sine, și bani, ceasuri și bijuterii.