PENALI: Petre Pitiș și Florea Neda de la Tel Drum, urmăriți penal de DNA / MAE: Trei români au fost răniți în atacul terorist de la Barcelona / Bilanțul victimelor: 13 morți și peste 100 de răniți / Atacul a fost revendicat de ISIS

Breaking News:
 

Protest cu motociclete şi maşini de epocă, în centrul Sibiului

Peste 200 de motociclişti şi-au anunţat prezenţa, sâmbătă, la o acţiune de protest ce va avea loc în Sibiu.

Motocicliştii se vor reuni în dreptul unui magazin de specialitate din zona comercială Şelimbăr şi vor pleca în marş începând cu ora 13.00, ei căutând să-i avertizeze pe şoferii de autoturisme că există şi motociclişti în trafic.

Motocicliştii vor bifa, pe traseul lor, cele mai importante obiective din municipiu, urmând să oprească, pentru aproximativ o oră, în parcarea Teatrului Radu Stanca, înainte de a se întoarce către punctul de pornire în marş.

Acţiunea motocicliştilor va fi completată de o defilare a peste 60 de maşini de epocă. Maşinile vor pleca de la 12.30 din Piaţa Mare spre parcarea Teatrului Radu Stanca, urmând să se întâlnească acolo cu motocicletele.

Conform organizatorilor acestei acţiuni, traseul motocicliştilor este următorul: parcarea magazinului din zona comercială Şelimbăr — bvd. V. Milea — bvd. C. Coposu — parcarea Teatrului “Radu Stanca” Sibiu (unde vor face o pauză de aproximativ o oră) — bvd. Coposu — sensul giratoriu cu str. Bâlea — Constituţiei — retur pe bvd. C. Coposu — Piaţa Unirii — str. A. Şaguna — Şos. Alba Iulia (până la sensul giratoriu cu str. E. A. Bieltz) — retur spre punctul de plecare.

ok
SECUNDATV.RO folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosiri cookie-urilor conform OUG13 2012.