Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

EXTERNE: Șoferul unui taxi a pătruns într-un grup de fani mexicani prezenți la Moscova pentru a urmări Campionatul Mondial de fotbal/ Nouă persoane au fost rănite, una dintre victime fiind în stare gravă/ Șoferul a fost reținut

Breaking News:
 

Protest cu motociclete şi maşini de epocă, în centrul Sibiului

Peste 200 de motociclişti şi-au anunţat prezenţa, sâmbătă, la o acţiune de protest ce va avea loc în Sibiu.

Motocicliştii se vor reuni în dreptul unui magazin de specialitate din zona comercială Şelimbăr şi vor pleca în marş începând cu ora 13.00, ei căutând să-i avertizeze pe şoferii de autoturisme că există şi motociclişti în trafic.

Motocicliştii vor bifa, pe traseul lor, cele mai importante obiective din municipiu, urmând să oprească, pentru aproximativ o oră, în parcarea Teatrului Radu Stanca, înainte de a se întoarce către punctul de pornire în marş.

Acţiunea motocicliştilor va fi completată de o defilare a peste 60 de maşini de epocă. Maşinile vor pleca de la 12.30 din Piaţa Mare spre parcarea Teatrului Radu Stanca, urmând să se întâlnească acolo cu motocicletele.

Conform organizatorilor acestei acţiuni, traseul motocicliştilor este următorul: parcarea magazinului din zona comercială Şelimbăr — bvd. V. Milea — bvd. C. Coposu — parcarea Teatrului “Radu Stanca” Sibiu (unde vor face o pauză de aproximativ o oră) — bvd. Coposu — sensul giratoriu cu str. Bâlea — Constituţiei — retur pe bvd. C. Coposu — Piaţa Unirii — str. A. Şaguna — Şos. Alba Iulia (până la sensul giratoriu cu str. E. A. Bieltz) — retur spre punctul de plecare.

ok
SECUNDATV.RO folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosiri cookie-urilor conform OUG13 2012.