Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

 POLITICĂ: PNL, USR și PMP au depus moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Dăncilă / JUSTIȚIE: Curtea de Apel Bucureşti a respins extrădarea jurnalistului turc Kamil Demirkaya

Breaking News:
 

Puștan de 14 ani, prins după ce a omorât în bătaie un pensionar de 70 de ani

Un puști din 14 ani din Fântânele, județul Sibiu, a fost prins și internat la Spitalul de Psihiatrie din Sibiu, după ce în urmă cu aproape o săptămână a ucis în bătaie un pensionar de 70 de ani.

Conform unui comunicat dat publicității de procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu, P. I. B. a pătruns în locuința victimei C. Ș. în noaptea de 6 spre 7 martie.

Puștiul căuta bani pentru a-și cumpăra țigări. Bătrânul l-a prins în fapt și l-a amenințat că îl va da pe mâna poliției. Între cei doi a izbucnit un conflict, moment în care P. I. B. l-a lovit de mai multe ori pe C. Ș, provocându-i răni incompatibile cu viața.

Minorul și-a recunoscut fapta, iar anchetatorii au stabilit că acesta se afla la momentul respectiv sub influența băuturilor alcoolice. P. I. B. a fost internat la Spitalul de Psihiatrie Sibiu pentru a se stabili dacă avea discernământ în momentul producerii crimei.